- 30,149
- 22,112
- 113
Brezilya var kadroya baktımda 1 gol çıkar atılırmıs dk 70Eksik oldu ama anladım 🤣🤣 güney Amerika elemeleri tam elletmelik geçiyor
Brezilya var kadroya baktımda 1 gol çıkar atılırmıs dk 70Eksik oldu ama anladım 🤣🤣 güney Amerika elemeleri tam elletmelik geçiyor
Brezilya ev 1.5 Bolivya kg dedik çöp oldu gibiBrezilya var kadroya baktımda 1 gol çıkar atılırmıs dk 70
Sıkıntı bolıvya 3.5 üst maç oranı çok iyi nedense daha ilk yarı 2 0 oran 3.00Brezilya ev 1.5 Bolivya kg dedik çöp oldu gibi
Onuda aldım 2 geldiği zaman bakalım ne olacak agamSıkıntı bolıvya 3.5 üst maç oranı çok iyi nedense daha ilk yarı 2 0 oran 3.00
Brezilya iyi basıyor bence atacakBrezilya ev 1.5 Bolivya kg dedik çöp oldu gibi
Kötü bugün ferdi aga beğenmedim brezilyayi almış bulunduk maç başıBrezilya iyi basıyor bence atacak
Hee o daha iç acıcı şuanOnuda aldım 2 geldiği zaman bakalım ne olacak agam
Baskette kaybetmeye basladinmi futbola yonel kanka, futbolda kaybetmeye basladinmi baskete don ben oyle yapiyorum genelde ise yariyor 😅Ne zaman iy gelir desem olmuyor dakika 6 attı gölü sonrası yatış
Ben kaybetmeye başladığım zaman nereye yönelsem totom arkamda kalıyor 🤫🤫Baskette kaybetmeye basladinmi futbola yonel kanka, futbolda kaybetmeye basladinmi baskete don ben oyle yapiyorum genelde ise yariyor 😅
Uzatma çok iyi geldi birde oynasalar+10 verdi
Oda gelmezse uyu reısMeksika iy 1.5 erken gol bakalim ne olacak aynı senaryo ile başladı maç
İyi olacak agam 145 lik oldum bugün akillanmiyorum yeminle içki sigara kumar oldu hayat rezil bir yaşam şuan içinde olduğum durumOda gelmezse uyu reıs
Aha Brezilya çaktı wonn oldunİyi olacak agam 145 lik oldum bugün akillanmiyorum yeminle içki sigara kumar oldu hayat rezil bir yaşam şuan içinde olduğum durum
Çok güzel attı uzaktanUzatma çok iyi geldi birde oynasalar