Pes etmek yok dost3 maç vericem kasan varsa kaarin %20 sini alırım dost
Geçmiş olsun dostumNereye elimizi atsak kuruyor ne olcak böyle agalar
Para iade ediyor ss at@Novasky de son darbeyi indirdi dibini sıyırdık kasanın
Rolling için sponsorluk çıkar mı dost ?
Onu hani üyelere yapsan neysede biri raporlamısın dikkat et harbi uçan ban yersin
Nasıl nova kaybetmez sahte hesaptır o dost@Novasky de son darbeyi indirdi dibini sıyırdık kasanın
Kendıne faydası yok sana neden olsun 😀@Novasky de son darbeyi indirdi dibini sıyırdık kasanın
Sana 2 gün kafa istirahati alalım dost bekle kapı önünde gelicem ben
Knk sen nasil hissediyorsun yaw bak yine iki kasa masa lafi gecti ciktin ortaya vallahi hayret ediyorum artik😅Geçmiş olsun dostum
Metincim sen benim ne iş yaptığımı biliyormusun Reelde canım kardeşim benimKendıne faydası yok sana neden olsun 😀
Shellac abi bana kıymaz Joe biliyor o bizim esprili biri olduğumuzuOnu hani üyelere yapsan neysede biri raporlamısın dikkat et harbi uçan ban yersin
Delimiyim benSana 2 gün kafa istirahati alalım dost bekle kapı önünde gelicem ben
Neyse boşver dost Joe adamdır Gerisi yalandır.Shellac abi bana kıymaz Joe biliyor o bizim esprili biri olduğumuzu
Nasıl zarardasin laaa@Novasky zarardan ne pay aliyon agam
Bancı basımısınMetincim sen benim ne iş yaptığımı biliyormusun Reelde canım kardeşim benim
Kiralik katil degil miydi temizlik isleri falanMetincim sen benim ne iş yaptığımı biliyormusun Reelde canım kardeşim benim
İy 2.5Nasıl zarardasin laaa