- 18,515
- 16,838
- 113
100bit ak100 dice
100bit ak100 dice
Hikaye onlar100 dice
Hikaye onlar100bit ak
Sıkıntı yok reıs arkadaş canlısıyımMahsuru mu var ?? 😉 @Metings1905
℅99. 9 çevrimi ama kasa sabit kalıyor kazanmıyorblackpearl geçen diamond dice mı ne bi mikim diyordu çevrim için ama hatırlamıyom simdi oyunun ismini 😅
bence kasa sabit kalıyorsa mantıklı ama no bonus yapmasınlar adamı birde sonra 😅℅99. 9 çevrimi ama kasa sabit kalıyor kazanmıyor
Hangi rüyadaÇevrimci değiliz kanka biz max win ciyiz en az 14-15 kere max win aldım o tadı alan bırakamıyor dksjjd
Yaparlarbence kasa sabit kalıyorsa mantıklı ama no bonus yapmasınlar adamı birde sonra 😅
Metinim once dudak sonra bu elden gidecen ona yaniyom puahhahSıkıntı yok reıs arkadaş canlısıyım
Onu kimse kabul etmiyorki℅99. 9 çevrimi ama kasa sabit kalıyor kazanmıyor
Bets10 selam verince nb yapıyor 🤣Onu kimse kabul etmiyorkibets10 bile N.B yapiyor
Dün bıtanesı konu acmıs evı basıcam kazanırsam sokak hayvanlarına 50 k mama alıcam 3 5 kısı yoruma hav hav yazmıs amkMetinim once dudak sonra elden gidecen ona yaniyom puahhah
HahahahahshshhshahahhshahahhaDün bıtanesı konu acmıs evı basıcam kazanırsam sokak hayvanlarına 50 k mama alıcam 3 5 kısı yoruma hav hav yazmıs amk
Yok o oyunda kesinlikle n.b yaparBets10 selam verince nb yapıyor 🤣
Aynen nb garantili oyun zatenOnu kimse kabul etmiyorkibets10 bile N.B yapiyor
PuahhahhahahhahaaDün bıtanesı konu acmıs evı basıcam kazanırsam sokak hayvanlarına 50 k mama alıcam 3 5 kısı yoruma hav hav yazmıs amk
Karşı cinse büyük bir ilgi gözlemliyorum sende butra kankim bir psikiyatri ye görün benceMetinim once dudak sonra bu elden gidecen ona yaniyom puahhah
Benim karsi cinse en azindan ak seni en son halledecekler tahminim assiruh dayi puahhhaaKarşı cinse büyük bir ilgi gözlemliyorum sende butra kankim bir psikiyatri ye görün bence