- 18,515
- 16,838
- 113
Kanka bu üslüp ile nasıl para almayı bekliyorsunBu site dolandırıcı mı lanEkli dosyayı görüntüle 750245
Kanka bu üslüp ile nasıl para almayı bekliyorsunBu site dolandırıcı mı lanEkli dosyayı görüntüle 750245
Para yatırdım köpek olacaklar önümde pusnsksnalxnsKanka bu üslüp ile nasıl para almayı bekliyorsun
Aga oldu olacak ver hesabı adamlar oynasın senin yerine 🤣🤣🤣Aga hangi oyunu önerirsin
Allah seni ıslah etsin tek doğru hareketini görmedim şu forumda amkPara yatırdım köpek olacaklar önümde pusnsksnalxns
Sorun şu ki ekmek alacak paramız yok 🤣🤣İsrail basket Hapoel tel aviv maçında ekmek var beyler ona göre değerlendirin
Doğru hareketimiz olsaydı devlet memuru olurdukAllah seni ıslah etsin tek doğru hareketini görmedim şu forumda amk
Doğru hareketi olan devlet memuru yok kiDoğru hareketimiz olsaydı devlet memuru olurduk
Ege 🤣🤣🤣🤣tayyipten varanka geçtim 🤣🤣🤣60 tane oyunda spine girmiş Farm yaparak, hiç açmamış şimdi peşpeşe onu açacak
Yaptığın şeylerin birbiri ile alaka seviyesi sıfırEge 🤣🤣🤣🤣tayyipten varanka geçtim 🤣🤣🤣
Laaaa @egehandro yazmak yerine ilk karşıma çıkan mesajini alıntıladım 🤣🤣🤣Yaptığın şeylerin birbiri ile alaka seviyesi sıfır
Alıntıladığı mesaj bonus hunt 🤣
Etiketlediği kişi ben amk 🤣
Uyuduk 🤣NE YAPTIK DÜN
Günaydın ridoGünaydın dostlar