- 21,751
- 14,975
- 113
Abim en son açığa girdi çıktı yapacaktı sonra bı ara geldi izin aldım uzattım dedi tekrar gidicem dedi gidiş o gidiş ses seda yok 1 haftadirMuro napti haber var mi
Abim en son açığa girdi çıktı yapacaktı sonra bı ara geldi izin aldım uzattım dedi tekrar gidicem dedi gidiş o gidiş ses seda yok 1 haftadirMuro napti haber var mi
Şu an fena gitmiyor yeşil pozisyondasın bro 0.5732tamamdır hadi gazamız mübarek olsun kankam kazala bi 100 e falan katlanırsa bi 50 dolarda sana jestimizi yaparız adamsın
0.579a para uçar gider yani kaybedersin 🤣tamamdır hadi gazamız mübarek olsun kankam kazala bi 100 e falan katlanırsa bi 50 dolarda sana jestimizi yaparız adamsın
0.575 oldu 🤣0.579a para uçar gider yani kaybedersin 🤣
okadar anlamıyorum artık sansa bala girdik bakalım kanka 😅0.579a para uçar gider yani kaybedersin 🤣
Tamam direnci kırdı artıkKanka gidecek gibi senin para 🤣 0.577
Bir daha uyarmayacağız dost tekrarı olmasın2 saat içinde 2k bulmam lazım tefeciler vuracak yoksa
Kalbim fırladı dost yapmaBir daha uyarmayacağız dost tekrarı olmasın
İyi forumlar..🧐
Olum çok güzel short oldu kaç dolar şu an acil bakokadar anlamıyorum artık sansa bala girdik bakalım kanka 😅
Olum 1$ ile işlem açmışsın şuna tüm parayı koy
onu nasıl yapıyozki beceremedim mk 😅Olum 1$ ile işlem açmışsın şuna tüm parayı koy
1$ işlem açmamış olsan şu an 30-40$ kâr vardı
Gene vadeliye gir bu eosa git işlem aç de tüm bakiyeyi ekle otayaonu nasıl yapıyozki beceremedim mk 😅
Veya bak orada marjin var ona artıya basonu nasıl yapıyozki beceremedim mk 😅
Marjin (usdt) yazıyor ona bas hepsini ekleVeya bak orada marjin var ona artıya bas