- 3,396
- 2,433
- 113
Bir an önce Kurtlar vadisi izlemeyi bırak 🤣🤣🤣Sen bizi tanımamıssın 🤣 bizde deriniz
Bir an önce Kurtlar vadisi izlemeyi bırak 🤣🤣🤣Sen bizi tanımamıssın 🤣 bizde deriniz
63 🤣Pederin yaşı kaç house parti mi
Amk bu saatte ne NBACanim cok sıkkın nba kere aw, birdaha nba oynarsam ellerim kırılsın mk😅 okadarda büyük konusuyorum
Böyle yazmak yasak biliyon demi uyarın alıp ban yiyebilirsinENBİYE
Bizde diyoz ngu gelsede rol açsa 😅😅Canim cok sıkkın nba kere aw, birdaha nba oynarsam ellerim kırılsın mk😅 okadarda büyük konusuyorum
AminSilahımı aldım metroya gidiyorum 😁
Gece oynadim reis yaw, birdahada oynamam nalet olsun, spor degil bunlarin yaptığı reality showa dönüştürmüşler olayıAmk bu saatte ne NBA
Böyle yazmak yasak biliyon demi uyarın alıp ban yiyebilirsin
[/QUOTE
Çok seviyorum ne yapayım 😀
YokForumda 1milyon mesaj olan konu varmı la merak ettim nedensizce
Kod konusu bile 1m değilse hiçbiri değildirForumda 1milyon mesaj olan konu varmı la merak ettim nedensizce
Kasa 50kMilwakie ilk yari 7.5 yemez kasa girdim yatiyim uyuyim dedim, temelli yatirdi oclar
Yaa yok okadar yok yoktu reis te, 300le baslamistim dun gune 3 4k ya kadar yukselmistik, butun emeklerimi pic etti ipneler yaw ona sinir oluyorumKasa 50k
Sağlık olsunYaa yok okadar yok yoktu reis te, 300le baslamistim dun gune 3 4k ya kadar yukselmistik, butun emeklerimi pic etti ipneler yaw ona sinir oluyorum
Canlıdan Maç vereyim ödül istemez (şüpheli)Kasa 50k