- 22,450
- 23,112
- 113
Bende öyle görünüyordıPuhahaha şaka bir tarafa ben yazmadım da nasıl yaptın bunu la.
Bende öyle görünüyordıPuhahaha şaka bir tarafa ben yazmadım da nasıl yaptın bunu la.
10 kişi değilmiş50₺ EFT ücreti zaten kardeşim 76₺ at o zaman 50 kesiliyor
Çevir gazı yanmasın10 kişi değilmil
11 kişi diye açıklama gelmiş
AdammmAkşama pide dağıtcam burda olun
Tıklayınca bunu alıntılamışsın gözüküyor bende 😀 @MrlbraAman efenim estağfurullah
Biliyorum ben düzenliyorum kanka yanıtla diyince üst kksımda senin mesaj çıkıyor onu silip kendim yasıyorımTıklayınca bunu alıntılamışsın gözüküyor bende 😀 @Mrlbra
Puahajaja ulan yapma şöyle şeyler dm patlar şimdiTıklayınca bunu alıntılamışsın gözüküyor bende 😀 @Mrlbra
Geçen yaşar 5 atmıştı 1 senin 4 dağıt diye. 110 eft ücretını cepten karşılamıştık. Dostlarımızın parası eksilmesin kumar keyifleri kaçmasın demiştikÇevir gazı yanmasın
Jsjajaa işte farkGeçen yaşar 5 atmıştı 1 senin 4 dağıt diye. 110 eft ücretını cepten karşılamıştık. Dostlarımızın parası eksilmesin kumar keyifleri kaçmasın demiştik
Sek erkek aqGeçen yaşar 5 atmıştı 1 senin 4 dağıt diye. 110 eft ücretını cepten karşılamıştık. Dostlarımızın parası eksilmesin kumar keyifleri kaçmasın demiştik
Geçtiler bile@egehandro uyan aqqq ülkenin içinden geçiyorlar 🤣
Ne hayatoHangi ülke
Yoldayım ben İstanbul’a gidiyom@egehandro uyan aqqq ülkenin içinden geçiyorlar 🤣
Suriye 🤣🤣Hangi ülke
Dön geri gitme seni orda yerler 🤣🤣Yoldayım ben İstanbul’a gidiyom
Sen bizi tanımamıssın 🤣 bizde derinizDön geri gitme seni orda yerler 🤣🤣
Hangi semtYoldayım ben İstanbul’a gidiyom
Şakasız la parti merkezine geçiyor peder ondan gidiyorumHangi semt
Gelde iki çay ısmarla