- 3,396
- 2,433
- 113
Telefon kodu +31 olan bi yerdeyim 🤣🤣🤣Suriyede misin kardeşim
Telefon kodu +31 olan bi yerdeyim 🤣🤣🤣Suriyede misin kardeşim
Nolcak bakalım mk kaosa sürükleniyoruz gibi yineEkrem büyük taş mış
Coluk cocuk yönetiyo ülkeyi en ufak şeyde kısıtlama özgür ülkeye bak sen nyseNolcak bakalım mk kaosa sürükleniyoruz gibi yine
Para kimdeyse güç ondadır 🤣🤣🤣Yeni fenomen lazistan mi hayırlı olsun
Takip edenlerin%80i multi aw ne fenomeni puajajab aktif üyeden kimse yok sayılırPara kimdeyse güç ondadır 🤣🤣🤣
Telefon tablet laptop masaüstü adam dört hesaptan basket sayıyorTakip edenlerin%80i multi aw ne fenomeni puajajab aktif üyeden kimse yok sayılır
Olaya bak ben konuda olduğum için kupon yatmışlığım suçta bana kaldı ahahaha ben maçı bile bilmiyorum amk neyi hangi maçı takip ediyorlar hahaTelefon tablet laptop masaüstü adam dört hesaptan basket sayıyor
Hep senin yüzünden gudubet 😁Olaya bak ben konuda olduğum için kupon yatmışlığım suçta bana kaldı ahahaha ben maçı bile bilmiyorum amk neyi hangi maçı takip ediyorlar haha
Bize kem gözlü dediler ajajahHep senin yüzünden gudubet 😁
Konu neydi bu arada kim demisBize kem gözlü dediler ajajah
İtin götüne sokup çıkartmadiklari kalmiş sadece gafafffaBize kem gözlü dediler ajajah
Muhtemelen bu konuda olup multi hesapla orda takip edenler vardır 🤣🤣🤣 saldım yine zehirli okuTakip edenlerin%80i multi aw ne fenomeni puajajab aktif üyeden kimse yok sayılır
Valla bir roll konusunda öyle takıldım neymiş maçı ben takip etmediğim için normal sohbet ettiğim için kaybetmişKonu neydi bu arada kim demis
La sikrm adam gece 1 de kupon koymuş sabah 9 a kadar takip edene 300-500 atavakmış utanmadan 9a kadar takip edip skor yazmışlar ğuahahahİtin götüne sokup çıkartmadiklari kalmiş sadece gafafffa
Birde @Metings1905 benim multimmiş sjsjsjs öyle dedilerİtin götüne sokup çıkartmadiklari kalmiş sadece gafafffa
Numune çok burda kanka siktiret .Valla bir roll konusunda öyle takıldım neymiş maçı ben takip etmediğim için normal sohbet ettiğim için kaybetmiş