http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113

JoeQuanqa

Bu Profil Ölüdür.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,010
26,498
113
Sen benim kuponlara denk gelmemişsin dost biz tek maçta 10 oran 15 oran buluyoruz bi ara arjantin defansia maçı vardı maç 2-0 dı ms 2 almıştık 17 orandan gelmişti beşiktaş lyon maçı bjk kazanır demiştik gelmişti samsun 2-0 gerideydi kazanır almıştık 5 tane atmıştı ne oranlardı be medelin vardı bide 18 orandı.

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,509
18,563
113
Sen benim kuponlara denk gelmemişsin dost biz tek maçta 10 oran 15 oran buluyoruz bi ara arjantin defansia maçı vardı maç 2-0 dı ms 2 almıştık 17 orandan gelmişti beşiktaş lyon maçı bjk kazanır demiştik gelmişti samsun 2-0 gerideydi kazanır almıştık 5 tane atmıştı ne oranlardı be medelin vardı bide 18 orandı.
Beşiktaş'tan iyi vurmustun o ara

JoeQuanqa

Bu Profil Ölüdür.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,010
26,498
113

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Aga ben vuramazsın demedim ki senin benim 4 maç kombineden yatmışlığım yoktur sözüne itafen attım illaki vardır be 🤣🤣🤣

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Aga ben vuramazsın demedim ki senin benim 4 maç kombineden yatmışlığım yoktur sözüne itafen attım illaki vardır be 🤣🤣🤣
1 tane oynayıp oda kazandıysa yatmışlığım yoktur diyordur mesela bende bir kere skor oynadım kazandım bir daha oynamadım benimde skor dan yatmışlığım yoktur puahabba