- 48,743
- 53,285
- 113
Sen bilmiyorsan ohoo
Sen bilmiyorsan ohoo
@Hayroo ??Sen bilmiyorsan ohoo
@Abuzerkömürcü Banlandimi ?@ferdikadıoğlu ban mı yedı
Para yoksa etiket atmayin kac defa diyecez
@Metings1905 Roll yaptırcakmis sana SuatimPara yoksa etiket atmayin kac defa diyecez
@Mrlbra ne dıyo bu@Metings1905 Roll yaptırcakmis sana Suatim
Moralim cok yok la sonra makaramizi yapariz@Metings1905 Roll yaptırcakmis sana Suatim
Selamlar kardeşimbu forumun en zengin adamı @Fterim1905 dir aynı anda en fakiri de @Fterim1905 dir evet zengin ama gönlü zengindir aksini iddia eden fetöcüdür 😁😁
dolarda pumplanır şimdi 😅Ekrem'in diplomada iptal olmuş yarın borsa çöker dolar altın yükselir
Zaten yükselişteydi biraz daha yükselir 🤣🤣 euro yükselsinde 😅😅dolarda pumplanır şimdi 😅
zamanında dolarları yakan türk parası şahlanacak diyen bir tayfa vardı, şimdi nerdeler merak ediyorum 😅Zaten yükselişteydi biraz daha yükselir 🤣🤣 euro yükselsinde 😅😅
Şu an coca colanın parasını verip dökmekle İsraili protesto ediyorlar muhtemelen😅😅😅zamanında dolarları yakan türk parası şahlanacak diyen bir tayfa vardı, şimdi nerdeler merak ediyorum 😅
konular değişiyor ama kafalar hep aynı maalesef 🤣Şu an coca colanın parasını verip dökmekle İsraili protesto ediyorlar muhtemelen😅😅😅
Akp den milletvekili adayı olmuslardirzamanında dolarları yakan türk parası şahlanacak diyen bir tayfa vardı, şimdi nerdeler merak ediyorum 😅
Geçmiş olsun 7-1 bitmiş amkUyumadan size kıyak alım 3.5alt oynayın betcodan 1.80 1xte 1.50