- 22,435
- 23,079
- 113
İşssizMaaş günüdür asi gibi![]()
İşssizMaaş günüdür asi gibi![]()
Bide laf ediyon aqq bana bak gece gece bile illa bi yerden taciz ediyor orr çocuklarıYok la geçen yaz da yunana gittiydim onu diyor![]()
Asi de kayıp en son gece yarısına girmeden 1dk önce görüldü 🤣🤣Maaş günüdür asi gibi![]()
Kendini asmış olabilirferdi nerde la gözükmüyor bayadır, sesi soluğuda çıkmıyor garibimin merak ettim çocuğu aw 🤣
benide geçen iş bankası arıyordu, işbankası olduğunu bilsem açmazdım, dedim belki bonus falan teklif etmeye arıyorlardı açıyım iş bankası çıktı aw 😅 hayattaki şansım 🤣Bide laf ediyon aqq bana bak gece gece bile illa bi yerden taciz ediyor orr çocukları
Hava güneşliydi kurumak içinKendini asmış olabilir
15 saniye kaldı bitmesineHava güneşliydi kurumak için
Yanlış anlamayın
Ya euro alıyon hala ağlıyon ne cins adamsınBide laf ediyon aqq bana bak gece gece bile illa bi yerden taciz ediyor orr çocukları
Eurolar burda aq Tr de değil sorun orda haa bende de ibnelik var tekte kapancak borçları ödemiyom o ayrı mesele🤣🤣Ya euro alıyon hala ağlıyon ne cins adamsın![]()
Lvlc5 baba arem armanozaman bi lvbelc5 dinlenir
Mahalle karışık biraz kendini atan var
Okyanusa süremeyip kumlara batan var 😅
Doğum günü bonusları lazım jojo holi iyi verir mi 1 senede ikisine toplamm700-800k yatırım varEurolar burda aq Tr de değil sorun orda haa bende de ibnelik var tekte kapancak borçları ödemiyom o ayrı mesele🤣🤣
Benimde 700 üstü vardı holi 10 eklediDoğum günü bonusları lazım jojo holi iyi verir mi 1 senede ikisine toplamm700-800k yatırım var![]()
topladım 2 3 de bana kaldıTopladın mı bari ihtiyaç olanı
Iyi sevindim bazıları anlamaz ihtiyacın olandan illa para ver para ver der 🤣🤣topladım 2 3 de bana kaldı
takmıyorum oyle tıplerı açıkcasıIyi sevindim bazıları anlamaz ihtiyacın olandan illa para ver para ver der 🤣🤣
Mert ten bahsediyortakmıyorum oyle tıplerı açıkcası
Banane la herkesin parası kendine bugün olmaz yarın olur en azından banka vs borç yok arabamız varMert ten bahsediyor
Yoooo çok var öylesi 🤣🤣 sanki dertsiz tasasız yaşıyoruz keyfimizden geldik gurbete çalışmaya 🤣Mert ten bahsediyor