- 10,220
- 3,894
- 113
Kral forumun roll ihracatcısı oldun 5000x mi aldın o yaşlı gavatordan 🤣
Kral forumun roll ihracatcısı oldun 5000x mi aldın o yaşlı gavatordan 🤣
Yok be öyle olsa şuan roll yapmayan adam yoktıKral forumun roll ihracatcısı oldun 5000x mi aldın o yaşlı gavatordan 🤣
Gelıyorum kankamBenimki güzel gidiyor simdilik, ilk adımı bekliyorum. Konu aşağıda kaldı allahtan kimse bakmıyor aw, kuytuda yılanlıyorum 😅
Keşke alsak ama şöyle 100-120 bete var ya neler yapardım direk batumYok be öyle olsa şuan roll yapmayan adam yoktı
120 bete 15.000x alayım var bi hayalimKeşke alsak ama şöyle 100-120 bete var ya neler yapardım direk batum
Nedir kral bizde nasipleniriz belki hayallerinden bizimki reelde kumar oynamak 🤣🤣120 bete 15.000x alayım var bi hayalim
Nerede kalmıştık diye Fatih Terim gibi bir konu açmak ve 100 kişi 5k dağıtmak 🤣 reelde hayalim yok kanka istediğim her şeye sahibim zaten burayls ılgılı hayalimi söylüyorum sadece 🤣Nedir kral bizde nasipleniriz belki hayallerinden bizimki reelde kumar oynamak 🤣🤣
Benim hayalim doverin gol atması amputeye döndüler iyice 1-0 bitiyor maç valla 🤣🤣Nerede kalmıştık diye Fatih Terim gibi bir konu açmak ve 100 kişi 5k dağıtmak 🤣 reelde hayalim yok kanka istediğim her şeye sahibim zaten burayls ılgılı hayalimi söylüyorum sadece 🤣
Benımkıde kuytudaydı 2/2 oldu 5 dkda.Benimki güzel gidiyor simdilik, ilk adımı bekliyorum. Konu aşağıda kaldı allahtan kimse bakmıyor aw, kuytuda yılanlıyorum 😅
Sen ms mi oynadın kötü mü dıeımBenımkıde kuytudaydı 2/2 oldu 5 dkda.
Konu yukarı çıktı 45 dkdır üçüncü maçı beklıyoruz
Gol atacak sadece mk takımı doverSen ms mi oynadın kötü mü dıeım
Sen oldu mu da sağa sola dağıttım kalmadı diyon o yüzden 250@Mrlbra küstüm buna 3k bize 250tl halbuki 3k yı bana atsan 25ini beklemeyecektin hain kostok 🤣🤣🤣 48 saat sonra cebindeydi
Kg var oynadıSen ms mi oynadın kötü mü dıeım
Reco çukra seritümbet çekimlerı kaç saatte öduyor
1 - 24 saat arasıtümbet çekimlerı kaç saatte öduyor
artık kımseye çukramıyorum geçti bendenReco çukra seri
onu bekleyecez bırde1 - 24 saat arası