- 33,155
- 17,946
- 113
Hepinize bol şans diliyorum bana iyi geceler
Yenı konu mu acalımİmkânsız
EvetYenı konu mu acalım
Kesene bereketNiye aq
Ya Salih hadi kardeşim görüşürüz 24 ünde de bişey beklemeKanka 8 kişi illaki kazanıp atar aq 🤣
O sana bağli değil ki bana bağlıYa Salih hadi kardeşim görüşürüz 24 ünde de bişey bekleme![]()
Aynen ajajaHepimiz aynı anda açsın hakan bi afallasın
Sekizini birden takip edemez sanırım
@sapsap10 a mı 🤣🤣🤣 söz ben atcam roll başarılı olursa 😅😅😅Kanka 8 kişi illaki kazanıp atar aq 🤣
Siz atöazsanız ben atarım zaten@sapsap10 a mı 🤣🤣🤣 söz ben atcam roll başarılı olursa 😅😅😅
Önce rollü başarmak gerek 🤣Siz atöazsanız ben atarım zaten
Bol şansÖnce rollü başarmak gerek 🤣
Benimde inan umrumda değil istediğin yerde paylaşırsın önceliklerini iyi ayarlaO sana bağli değil ki bana bağlı
Tamam 25inde zaten bizim senle işimiz 😅😅Ya Salih hadi kardeşim görüşürüz 24 ünde de bişey bekleme![]()
Parayı yatıramıyoruz derde bak paparada 30 hak dolmuş hangi ara be fix olsa şimdi kazanmıştık ilk adımıHepimiz aynı anda açsın hakan bi afallasın
Sekizini birden takip edemez sanırım
Parayla mı tehdit ediyon insanı 😅Benimde inan umrumda değil istediğin yerde paylaşırsın önceliklerini iyi ayarla![]()
Payco yapcan mecburParayı yatıramıyoruz derde bak paparada 30 hak dolmuş hangi ara be fix olsa şimdi kazanmıştık ilk adımı
Paylaşmam ki ben sana bırakırımBenimde inan umrumda değil istediğin yerde paylaşırsın önceliklerini iyi ayarla![]()
Kanka başka yerde yapın LA burda maç takibi olansınNewcastle basket maçı 3. Çeyrek 39.5 alt
Paris basket 3.çeyrek 40.5 üst