- 3,623
- 3,334
- 113
Kılıf önemli değil telefon çizilebilir, insanlığımız çizilmesin. 😌
Çok güzel bir söz tebrik ederimKılıf önemli değil telefon çizilebilir, insanlığımız çizilmesin. 😌
Aha kitabın giriş kısmından konuştun sende millet hep ortasından konuşuyor helal sana🤣🤣🤣Kılıf önemli değil telefon çizilebilir, insanlığımız çizilmesin. 😌
Helal beKılıf önemli değil telefon çizilebilir, insanlığımız çizilmesin. 😌
Roxana 7) 24 avıyın kokusunu gecirirİnsan ne kadar zengin olursa olsun Kendisine yarayacak olan hep midesi kadar olandır fazlasını yiyemedikdennsonra anlamsızdır buda benim sözüm güzel mi
Başkana söyledım şimdi forumun girişine asacakİnsan ne kadar zengin olursa olsun Kendisine yarayacak olan hep midesi kadar olandır fazlasını yiyemedikdennsonra anlamsızdır buda benim sözüm güzel mi
Anlamadım ama iyi birşey dedin herhaldeRoxana 7) 24 avıyın kokusunu gecirir
Değil çünkü midemizden fazlasını yiyoruz ve bu yüzden mideyi bozuyoruz 🤣🤣🤣İnsan ne kadar zengin olursa olsun Kendisine yarayacak olan hep midesi kadar olandır fazlasını yiyemedikdennsonra anlamsızdır buda benim sözüm güzel mi
TeşekkürlerBaşkana söyledım şimdi forumun girişine asacak
Çok iyi bişeyAnlamadım ama iyi birşey dedin herhalde
Kendi halimi bırakıp sana üzülcem ne kadar bu kılıfBedava bonus bulamadım ya
Bide metinin resimde mide büyük görünüyor ondan çok yiyor demekkiİnsan ne kadar zengin olursa olsun Kendisine yarayacak olan hep midesi kadar olandır fazlasını yiyemedikdennsonra anlamsızdır buda benim sözüm güzel mi
Kanka bide olmazsa olmazın 30 oran 😁😁😁valla şimdi vizyonsuz diyen çıkacak, hadi len ordan diyen çıkacak falan falanda, vallahi milyondolarımda olsa hayatta zevk alacağım belli başlı şeyler değişmez. Sigara & nescafe, mangal & rakı, bira & pizza gibi
Vizyonsuzvalla şimdi vizyonsuz diyen çıkacak, hadi len ordan diyen çıkacak falan falanda, vallahi milyondolarımda olsa hayatta zevk alacağım belli başlı şeyler değişmez. Sigara & nescafe, mangal & rakı, bira & pizza gibi
Dayi hahahhavsshjsk😁😁😁😁Bide metinin resimde mide büyük görünüyor ondan çok yiyor demekki
Hepsinin yanında kola içerim ardından alkole abanırımvalla şimdi vizyonsuz diyen çıkacak, hadi len ordan diyen çıkacak falan falanda, vallahi milyondolarımda olsa hayatta zevk alacağım belli başlı şeyler değişmez. Sigara & nescafe, mangal & rakı, bira & pizza gibi
Hadi lan ordan tam bir vizyonsuzsunvalla şimdi vizyonsuz diyen çıkacak, hadi len ordan diyen çıkacak falan falanda, vallahi milyondolarımda olsa hayatta zevk alacağım belli başlı şeyler değişmez. Sigara & nescafe, mangal & rakı, bira & pizza gibi