- 30,289
- 22,258
- 113
Çekiliş demısken @Mrlbra cekılıs yaptı 75 k koydu çekilişte ben çıktım ödül bır geldı hala bıtmedı o paraBana değil adminlere kız çekilişte çıkmadıysan 🤣🤣 ben bişey yapmadım
Çekiliş demısken @Mrlbra cekılıs yaptı 75 k koydu çekilişte ben çıktım ödül bır geldı hala bıtmedı o paraBana değil adminlere kız çekilişte çıkmadıysan 🤣🤣 ben bişey yapmadım
Öyle bi site mi varmış 😅Golbet ödüyo la wp ekliyor sonra ödüyor çoğu kişi çekti sen üye değilsen sana yönlendirsin meto
Küfür ederim çekilişe miktar 77₺ idi beb 100 atttımÇekiliş demısken @Mrlbra cekılıs yaptı 75 k koydu çekilişte ben çıktım ödül bır geldı hala bıtmedı o para
Biraz gerçek yüzleri göreyim dedimSalihişko para bitince sesin çok çıkmaya başladı
Seninde paran olunca sesin çok çıkıyor 🤣🤣🤣 paran yokken foruma girmiyon😅Salihişko para bitince sesin çok çıkmaya başladı
En iyisi başla sağdanBiraz gerçek yüzleri göreyim dedim
Hiç dm atmaya niyetin yokSalihişko para bitince sesin çok çıkmaya başladı
Hergün 3 tl harcıyom hala bıtmedıKüfür ederim çekilişe miktar 77₺ idi beb 100 atttım
Param varken yatırıma ek spin konusundayım yokken salihin dm sindeSeninde paran olunca sesin çok çıkıyor 🤣🤣🤣 paran yokken foruma girmiyon😅
OkHergün 3 tl harcıyom hala bıtmedı
Atayım da fasfakirim😀Hiç dm atmaya niyetin yok
Mısır'a gittin geldin çok değiştin sen 🤣🤣Param varken yatırıma ek spin konusundayım yokken salihin dm sinde
Kızgın
Anladım onu zaten canım forumda aktif olmandanAtayım da fasfakirim😀
Naptın 15dk sonra yine vadeliye mi çevirdin parayı 🤣🤣Atayım da fasfakirim😀
Sende filtre var benim mesajları fakir gibi görüyon diğerleri zengin görüyoNaptın 15dk sonra yine vadeliye mi çevirdin parayı 🤣🤣
Fakir sevindir o zaman ramazan günde 🤣🤣🤣Sende filtre var benim mesajları fakir gibi görüyon diğerleri zengin görüyo
Olum seni aramışlar ya zaten delircem ya sen Mrlbra yönlendircen sen zeka fışkırıyo çıldırcamDegılım üye yonlendır