- 3,623
- 3,334
- 113
İlk ceyrek atsinlar sonra ne halt ediyorlarsa etsinlar 😅
Kanka bizim ilk kuralımızı unuttun mu umudunu kumara bağlayan en baştan kaybetmiştir zatenDur kardo yaw ağzını hayra ac gözünü seviyim, baslamadan bitirecen umutlarimizi🤣
Göstergeyi en sağa çekiyorsun %99 kazanma %1 kaybetme ihtimalin oluyor sonra bet miktarını git ister manuel iste otomatik oyna 😅😅😅 kasandan yemeden çevrim biter tabii bütün kasayı basmıycan 30 yada 60tl ye al devam 100 turda max 2 yada 3 kere kayıp edersinValla bilmiyorum 🤣
Dogru diyorsun kardo gelirse gelir gelmezse gelmez canımız sağolsunKanka bizim ilk kuralımızı unuttun mu umudunu kumara bağlayan en baştan kaybetmiştir zatenumut bağlamıcan gelirse takılcan mottomuz bu
![]()
Hadı bakalımİlk ceyrek atsinlar sonra ne halt ediyorlarsa etsinlar 😅
aynen 10 gündür her bonusu aldık senle hep patladı gdslg yine patlamazsa o bonusun amkDogru diyorsun kardo gelirse gelir gelmezse gelmez canımız sağolsun
Sonra nobonusGöstergeyi en sağa çekiyorsun %99 kazanma %1 kaybetme ihtimalin oluyor sonra bet miktarını git ister manuel iste otomatik oyna 😅😅😅 kasandan yemeden çevrim biter tabii bütün kasayı basmıycan 30 yada 60tl ye al devam 100 turda max 2 yada 3 kere kayıp edersin
Vaaaayyyyyy metin reiste yakışanı yapmış hellalllllllHadı bakalım
Aga çevrimi %100 bunla yaparsan belki olursun ama %10 %20 bişey olmazSonra nobonus
Papel bonusu vermıs onu aldım cukuldukVaaaayyyyyy metin reiste yakışanı yapmış hellalllllll
Bi 50₺ at da bizde alalım metincimHadı bakalım
Demek ya ikinizde batacaksınız yada ikinizde zenginsiniz 🤣Vaaaayyyyyy metin reiste yakışanı yapmış hellalllllll
Gerçi ben zaten nobonusum la herhalde özel oran alınıyo muBi 50₺ at da bizde alalım metincim
Cennet komsuma attım puhahahBi 50₺ at da bizde alalım metincim
Mrlbra mıCennet komsuma attım puhahah
Önce bonusu seç 1000 yatırÇevirmi ne la
Bılemedın kanka bet10 canlı casıno kısmıMrlbra mı
B10 link atsanıxa bi