- 3,623
- 3,334
- 113
Kanka cevrim bitmiyor oyle yawww😅1.50 orandan tek tek yürü kombine saçmalık
Kanka cevrim bitmiyor oyle yawww😅1.50 orandan tek tek yürü kombine saçmalık
Sen 5k ya ulaş dediğim oyuna gir bakiyeden yemeden çevrimi bitir 100bit teKanka cevrim bitmiyor oyle yawww😅
Denicem bakalım kanka, 5k daykeb 1k yerse korkup kaçarım ama soyliyim🤣Sen 5k ya ulaş dediğim oyuna gir bakiyeden yemeden çevrimi bitir 100bit te
Biter biter daha kolay biter çok zor kombine 1.80 olayı ama sen bilin tabi daha paris milano maçı 42.5 olcak mı o da var normalde paris ve milano köpek gibi atıp yiyorlar maçı sıkıştırmıyorlar bakalımKanka cevrim bitmiyor oyle yawww😅
Ayakkabı yenmezDua ederken 2 kere düşün derim🤣🤣
Aga oyunu bilmiyorsun sanırım hiç 😅😅Denicem bakalım kanka, 5k daykeb 1k yerse korkup kaçarım ama soyliyim🤣
Milanoya hic guvenmiyomda parise inancim tam kanka🤣 senin dedigin olayida ilk basta bakiye yukseltmek icin deneyebiliriz aslinda, bakiye yukseldikten sonra cevrim icin kombine kasarizBiter biter daha kolay biter çok zor kombine 1.80 olayı ama sen bilin tabi daha paris milano maçı 42.5 olcak mı o da var normalde paris ve milano köpek gibi atıp yiyorlar maçı sıkıştırmıyorlar bakalım
Egt miAga oyunu bilmiyorsun sanırım hiç 😅😅
Yok kanka gitBedava bonus yok galiba gideyim mi acaba gelir mi yoksa
Yine ince gördü zeka küpü kardeşim benim 😅😅Ayakkabı yenmez
En fakir konuya geldinBedava bonus yok galiba gideyim mi acaba gelir mi yoksa
Valla bilmiyorum 🤣Aga oyunu bilmiyorsun sanırım hiç 😅😅
PekiYok kanka git
Evyw
yani basketçiysen zaten en düşük oran 1.80 dir basketçinin bahsi mantıklı oluyor kombine çevrim ama futbolda 2 tane 1.80 falan sürekli imkansız neredeyseMilanoya hic guvenmiyomda parise inancim tam kanka🤣 senin dedigin olayida ilk basta bakiye yukseltmek icin deneyebiliriz aslinda, bakiye yukseldikten sonra cevrim icin kombine kasariz
İste saglam bakiye ile girmek lazim futbola, bakma gecen gun okadar ceviremezdim. İnter miami kazanir dedim 2.90 dan o geldi, birde ilk 2.50 bi basket girerek bakiyeyi sicrattiydik. İlk sicrama cok onemli 🤣yani basketçiysen zaten en düşük oran 1.80 dir basketçinin bahsi mantıklı oluyor kombine çevrim ama futbolda 2 tane 1.80 falan sürekli imkansız neredeyse
Yani normal şartlarda paris maçıda 48-50 çıksa şaşırmazsın ama içimden bir his patlıcak diyor ilk per 35 lerde kalcak gibi geliyor bültende maç yok diye zorlama oturtmuş bets10 ama bakıncada diğer özellere göre daha banko duruyorİste saglam bakiye ile girmek lazim futbola, bakma gecen gun okadar ceviremezdim. İnter miami kazanir dedim 2.90 dan o geldi, birde ilk 2.50 bi basket girerek bakiyeyi sicrattiydik. İlk sicrama cok onemli 🤣
Dur kardo yaw ağzını hayra ac gözünü seviyim, baslamadan bitirecen umutlarimizi🤣Yani normal şartlarda paris maçıda 48-50 çıksa şaşırmazsın ama içimden bir his patlıcak diyor ilk per 35 lerde kalcak gibi geliyor bültende maç yok diye zorlama oturtmuş bets10 ama bakıncada diğer özellere göre daha banko duruyor![]()