- 22,435
- 23,079
- 113
Özür dilerimKonu amacını aşmasın beyler
Gereksiz yere ceza almayın
İyi forumlar
Özür dilerimKonu amacını aşmasın beyler
Gereksiz yere ceza almayın
İyi forumlar
Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum suanÖzür dilerim
Kes ağlamayı iban atıyorumÖzür dilerim
2 gün banlisin malesef özür dilemek den ötürü umarım gelindiğinde dilemezsin.Özür dilerim
Tamam dmden iban saliyorum 🤣Kım kımı düşürürse ortalık karısık
Olum şu hayro nerede hayrooooo uyandır gel çabuk doktoru getir burayaaaAcil para bulamazsak halimiz duman
Elinizi cebinize atın da adama sermaye verelim zor zamandan geçiyor o daOlum şu hayro nerede hayrooooo uyandır gel çabuk doktoru getir burayaaa
Elimizi cebimize atınca 1 parmak eksik geliyor geriElinizi cebinize atın da adama sermaye verelim zor zamandan geçiyor o da
Sadece 1 parmak mıElimizi cebimize atınca 1 parmak eksik geliyor geri
@Erhan2121 bu muErhan diye bir arkadas vardi nicki tam aklima gelmiyor simdi, tanistik komik neselide bir arkadas masallah forumada enerji katiyor ama ve lakin allah afetsin belki ben yaniliyorumdur tanıştığım gunden beri çekim yapmak nasip olmadi aw🤣
Aynen kanka 🤣
Adamı niye etiket ediyon aw
Arkasından konuştu olmasın diye 🤣Adamı niye etiket ediyon aw
Yok yaw beraber makarasını yapiyoruz zaten arada konularda denk geliyor, alinacagini sanmiyorum. İlk kendi yapti espriyi zaten bende o yüzden rahatım😅Arkasından konuştu olmasın diye 🤣
Dm at dedık adama atmadı eskı dostuna geçer bu zor zamanlarElinizi cebinize atın da adama sermaye verelim zor zamandan geçiyor o da
Kanka cidden hesabı kapattı o boşa etiket atma😀@Carmelo nerdesın kankam