- 22,435
- 23,079
- 113
Var bir hayalimiz ileri zamana attıkFaiz işi ya hayallerinden vazgeçenlerin ya da emekliliklerin işi 🤣
Var bir hayalimiz ileri zamana attıkFaiz işi ya hayallerinden vazgeçenlerin ya da emekliliklerin işi 🤣
O kırmıdı çizgimiztamam işte ev kira olmasın yeter ben gecinirim o parayla, sigarayı malboro degilde sarma içeriz en kötü 🤣
87 kuruş var kartta olur mu dşdşdşşdşştamam işte ev kira olmasın yeter ben gecinirim o parayla, sigarayı malboro degilde sarma içeriz en kötü 🤣
🤣 al sana parayı ikiye katlama taktiği veriyorum, 1M para buluyorsun gidiyorsun Vespa Bayisine 5 tane Primevera S150 çıkartıyorsun, Temmuz’a kadar elinde tutuyorsun.tamam işte ev kira olmasın yeter ben gecinirim o parayla, sigarayı malboro degilde sarma içeriz en kötü 🤣
eywahhhh bacım senin durum bizden kötü çıktı yaw 😅87 kuruş var kartta olur mu dşdşdşşdşş
Gitti ğeşdidiğdğfğğeywahhhh bacım senin durum bizden kötü çıktı yaw 😅
2.5 katını önerebilirim 6 hazirana elinde para🤣 al sana parayı ikiye katlama taktiği veriyorum, 1M para buluyorsun gidiyorsun Vespa Bayisine 5 tane Primevera S150 çıkartıyorsun, Temmuz’a kadar elinde tutuyorsun.
Temmuz’da satıyorsun 1.7-1.8 paran oluyor
Dinlemekteyim2.5 katını önerebilirim 6 hazirana elinde para
Ama herhalde somut bi ticaret yapabilecek pozisyonumuz olduğunu biliyorsundur diye tahmin ediyorum 🤣Dinlemekteyim
Elindeki bütün parayı kurbanlıklara bağlıyorsun 🤣 6 Haziran'da 2 katı oluyor paranDinlemekteyim
Bende sanal ticaret yokAma herhalde somut bi ticaret yapabilecek pozisyonumuz olduğunu biliyorsundur diye tahmin ediyorum 🤣
Ya bende hevesle dinliyorum 🤣Elindeki bütün parayı kurbanlıklara bağlıyorsun 🤣 6 Haziran'da 2 katı oluyor paran
Ben ciddyim amkYa bende hevesle dinliyorum 🤣
Yine ne sıkıyorsun salihisko 😂Bende sanal ticaret yok
Kardeşim benim ticaret yaptığım bölge Yunanistan’a 13 deniz mili ak kim kurban kesiyor sankiBen ciddyim amk
bizde ki şansla biz bu işe girersek, yeni bir hayvan gribi hastalığı birşey türer telef olur hepsi 🤣🤣Elindeki bütün parayı kurbanlıklara bağlıyorsun 🤣 6 Haziran'da 2 katı oluyor paran
Hani nerde lütfen söyleAcilll para lazım acill
Beni alakadar etmez o aq benim yaptığım yer %98 muhafazakar iç anadolunun göbeğiKardeşim benim ticaret yaptığım bölge Yunanistan’a 13 deniz mili ak kim kurban kesiyor sanki