- 18,515
- 16,838
- 113
Vasiyetime yazdım seni 🤣Ege'nin aslınds ben milyonyerdim sadece sadakatini test ediyordum al şu 500 bini demesini bekliyorum artık başka yol kalmadı @egehandro
Vasiyetime yazdım seni 🤣Ege'nin aslınds ben milyonyerdim sadece sadakatini test ediyordum al şu 500 bini demesini bekliyorum artık başka yol kalmadı @egehandro
Reddi miras yapacam aw 🤣Vasiyetime yazdım seni 🤣
Ben hayatım boyunca milyonu görmüş müyümdür yaaaaa amaaaan ahhahahReddi miras yapacam aw 🤣
Gizli bilgi 🤣Ben hayatım boyunca milyonu görmüş müyümdür yaaaaa amaaaan ahhahah
Kim milyoner olmak ister de gördüm en sonBen hayatım boyunca milyonu görmüş müyümdür yaaaaa amaaaan ahhahah
milyonum olsa elimi ayağımı çekerim daha da oynamam, o parayı faize atarım ölene kadar parasını yerim
Kanka milyonun olsa yapmazsın ama milyon doların olsa bi ihtimal 🤣 milyonun olunca yapmıyorsun işte telefon olmus çeyrek milyon akmilyonum olsa elimi ayağımı çekerim daha da oynamam, o parayı faize atarım ölene kadar parasını yerim![]()
yok la yine güzel para bırakır ev kira falan degilse kurtarırKanka milyonun olsa yapmazsın ama milyon doların olsa bi ihtimal 🤣 milyonun olunca yapmıyorsun işte telefon olmus çeyrek milyon ak
inşallah dediğin gibi olur kankayok la yine güzel para bırakır ev kira falan degilse kurtarır
Naber 😁😁yok la yine güzel para bırakır ev kira falan degilse kurtarır
Çok geçici süre kurtarır ama ben faizi tekrar uzatmadan başka yere yatırım yaptım geri dönüşü 3-4 ay ama daha karlı işler varyok la yine güzel para bırakır ev kira falan degilse kurtarır
1 milyonun faiz getirisi kesintiler çıkınca 32 günlük 31Kyok la yine güzel para bırakır ev kira falan degilse kurtarır
Adam 15k ya 1-2 hafta kumarı bırakıyor sende milyondan bahsediyorsjn 🤣inşallah dediğin gibi olur kanka
kadınlar kirli çıkıdır her zaman kenarda köşede paraları vardır diyorlar, doğru bilgi mi? 🤣Naber 😁😁
Faiz işi ya hayallerinden vazgeçenlerin ya da emekliliklerin işi 🤣Çok geçici süre kurtarır ama ben faizi tekrar uzatmadan başka yere yatırım yaptım geri dönüşü 3-4 ay ama daha karlı işler var
Bulaşma zararlı çıkaeız sjsjsjkadınlar kirli çıkıdır her zaman kenarda köşede paraları vardır diyorlar, doğru bilgi mi? 🤣
Ben onlaradan değilim dibi gördüm şok şükür 😁kadınlar kirli çıkıdır her zaman kenarda köşede paraları vardır diyorlar, doğru bilgi mi? 🤣
tamam işte ev kira olmasın yeter ben gecinirim o parayla, sigarayı malboro degilde sarma içeriz en kötü 🤣1 milyonun faiz getirisi kesintiler çıkınca 32 günlük 31K