- 37,457
- 37,601
- 113
Bizimki devam edıyor dayı
Bizimki devam edıyor dayı
Metin domatesin kilosu olmuş 80₺ ak ne haftalık alışverişi 100₺ ile 🤣Aynen dünkü konuda ben dağıtım yapıcam sıye bşey yazmadım totem amaclı paylaşıyorum en son dedim barı 4 kısı 100 verek mutfak alışverişlerini yapsınlar haftalık yok onuda beğenmiyorlar
Roll takip edip etkinlik acmayana yaptigini soyledik metinim yoksa sor nortreye nasil konusuyoz hakkindaUlan payco dan attık sana sonuçlanmadan tutsana benım tarafımı 😀
Domates en son ben alırken 1.25 tl ıdı o kadar oldu muMetin domatesin kilosu olmuş 80₺ ak ne haftalık alışverişi 100₺ ile 🤣
NasılRoll takip edip etkinlik acmayana yaptigini soyledik metinim yoksa sor nortreye nasil konusuyoz hakkinda![]()
metin hakkını vereyim @butragueno burada bu metinden ne kadar haz eetmiyorum kötü niyetli geliyor bana dedikçe ben yok metin iyidir yok metin kötü değildir metinim şöyledir metinim böyledir ne metinmişRoll takip edip etkinlik acmayana yaptigini soyledik metinim yoksa sor nortreye nasil konusuyoz hakkinda![]()
Keşke demiyeydin,nazara gelmeyesin..umarım basarirsinBizimki devam edıyor dayı
Bir daha oku
Senle mesafeli kalsak daha iyi dost@butragueno reis kızgınmısın hala bana yaw, hakkını verdim bak bugun helal olsun adam washingtonı bilmis dedim, utandım dedim 🤣
Hakan arkamdan salladı onu aldım kara listeyeBir daha okuvefali dedik yani
Nerde salladı laHakan arkamdan salladı onu aldım kara listeye
Benl de uğraşıyordu dedı orda okudumNerde salladı la
1xbet kartla nasıl yatırıyorsn1x beni no bonus falan yaptı galiba, 1 haftadır promo kod vermiyorlar ya da kartla yatırıyorum diyede olabilir emin değilim
Hg gardasim..nasilsinBı bana yaptırmadı roll
Adam doğru konuşmuş 🤣Benl de uğraşıyordu dedı orda okudum![]()
ben yurtdısındayken actıydım hesabı o yüzden bende o opsiyon var sanırım, northenin 1xinde yok mesela bende var1xbet kartla nasıl yatırıyorsn
Sağolasın İsa abim sen nasilsinHg gardasim..nasilsin