Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
o sadist ruhlu oldugu için 2-3 insana 100 atacak diye 4-5 saat rehin alıyor finaldede bilerek kaybedek kupon yapıyor tamamen sadistce milletin üstüne basıyo çözdüm ben o nu
hashdhsahdhahsd dün zaten baktım metin reis 4 kişi 100 yazdı herkes dağılıyor mk 🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Kupon sonuclanmadı dıyorum adam çabuk uyucam dıyo
yaaa abi bende bunu anlamıyorum, sanki milletin kafasına silah dayıyorsun takip et diye, etmeyin kardeşim sonunda ahhh edecekseniz etmeyin mkdum konusunu takip falan, ben zaten ödül falan birsey yazmıyorum artık konu açarken, haa konu bittiğinde içimden gelene yine jestimi yapıyorum o ayrı da, pişman ediyorlar ondada %90 adamı zaten

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,464
23,195
113
yaaa abi bende bunu anlamıyorum, sanki milletin kafasına silah dayıyorsun takip et diye, etmeyin kardeşim sonunda ahhh edecekseniz etmeyin mkdum konusunu takip falan, ben zaten ödül falan birsey yazmıyorum artık konu açarken, haa konu bittiğinde içimden gelene yine jestimi yapıyorum o ayrı da, pişman ediyorlar ondada %90 adamı zaten
Aynen dünkü konuda ben dağıtım yapıcam sıye bşey yazmadım totem amaclı paylaşıyorum en son dedim barı 4 kısı 100 verek mutfak alışverişlerini yapsınlar haftalık yok onuda beğenmiyorlar