Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,948
23,399
113
Kötü olmuş
Sizin güvenliğinizde diyip sorumluluk almazlar.
Bunlar sms özelliği getirecekti en son yaptılar mı
Bilmiyorum ki o değilde benim güvenliğimdeyse ben doğrılama yapmışım kanka benim doğrılamayı benden başka kim kaldırıp kendi doğrılamasını yapabilir mantığa sığmıyor

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Ben daha cok şükür hic ban yemedim, allah yazdiysa bozsun. Ban yersem bilinki sabrim tasmistir birine saglam yardirmisimdir, ondada saglam ban yeriz heralde🤣 neyse ben 3kere tahtaya vurayimda nolur nolmaz 😅

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Niye ban yiyolar la kendisi burada takılıyor o yesin, siz niye yiyonuz
Öyle değil herkesi telegramdan bulup bazı yerlere davet ediyor ve foruma zarar veriyor ve bu net ban sebebi başkan ve yönetim bu konuda tavrı gayet sert ben her dostumu uyarıyorum çünkü herkesi samimi olarak tanıdıgı için aynı tezgahı yapıp banlatır söyleyim

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,450
37,597
113
Bilmiyorum ki o değilde benim güvenliğimdeyse ben doğrılama yapmışım kanka benim doğrılamayı benden başka kim kaldırıp kendi doğrılamasını yapabilir mantığa sığmıyor
Piabellada olmuştu aynısı
Burda kupon paylaşmıştım hesap gitti
Çekim vermişler 8bin. Dondurdum komple whatsaptan yazdılar aradılar vs ilgilenmişlerdı bayağı kurtarmıştık 2 sene rahat olmuştur

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Öyle değil herkesi telegramdan bulup bazı yerlere davet ediyor ve foruma zarar veriyor ve bu net ban sebebi başkan ve yönetim bu konuda tavrı gayet sert ben her dostumu uyarıyorum çünkü herkesi samimi olarak tanıdıgı için aynı tezgahı yapıp banlatır söyleyim
He ben Telegram kullanmıyorum, yani var ama girip bakmıyorum etse bile katılmazdım zaten valla bütün hesaplarını banlasalar da gelemese buraya wp engelledim ben onu zaten

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
He ben Telegram kullanmıyorum, yani var ama girip bakmıyorum etse bile katılmazdım zaten valla bütün hesaplarını banlasalar da gelemese buraya wp engelledim ben onu zaten
Ben sitedeki multi hesabına kadar bilgisini yönetime verdim herkesi telegramdan buluyo çağırıyo vsvs buradada multisiyle teşvik ediyor gereken önmeli almışlardır ve ayrıca geride 20 tane dolandırdığı adam bırakmış herşeyi zarar

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Küfürsüzlük çok zor, bazen forumdayken büründüğüm hal 😅