- 22,539
- 11,664
- 113
Kafes dövüşünde herşey serbest birbirimize.geri dönülmeyecek zararlar verme ihtimalimiz yüksek boks iyidirSıklet farkı varken boks saçma olur. Kafes dövüşü desen anlarım ferdi
Kafes dövüşünde herşey serbest birbirimize.geri dönülmeyecek zararlar verme ihtimalimiz yüksek boks iyidirSıklet farkı varken boks saçma olur. Kafes dövüşü desen anlarım ferdi
Kafana kafana vurup tekrar çalışmasını sağlıcam, tüplü televizyon tamiri gibi düsünKafes dövüşünde herşey serbest birbirimize.geri dönülmeyecek zararlar verme ihtimalimiz yüksek boks iyidir
Tas kağıt makas oynayın o zaman ne diye uğraşıyorsunuz 😂 kazanan tokat atsın olsun bitsin 😂Kafes dövüşünde herşey serbest birbirimize.geri dönülmeyecek zararlar verme ihtimalimiz yüksek boks iyidir
Tutturmak onemliDostum dayakta yiyebilirim ama bir tane isabet ettirirsem 1.55 olur sana 1.35 nalbur çivisi gibi cakarım yere adami
Kasamız yok ki 🧐😒Hadi artık bu kadar seslenişe bir 5 k lik Roll gelir bekliyorm dm de
Gel benimle beni hastanelik et 200 k direk alırsın yada aracı veririm ama sen ne vericen paran yok olum bobrekmi vericen 😂Şöyle yapalım mı nereye dersen orada boks maçı yapalım sen alırsan sana 35 bin TL ben alırsam 2-3 bin TL versen yeter kalanı zaten hastane masrafın olur
Bjk 85k mı geliyor yoksa 🧐Kasamız yok ki 🧐😒
Nasıl yok laaa kupon kazandiyaKasamız yok ki 🧐😒
Ferdi’nin böbreği para mı eder akGel benimle beni hastanelik et 200 k direk alırsın yada aracı veririm ama sen ne vericen paran yok olum bobrekmi vericen 😂
Beyni 500k ederFerdi’nin böbreği para mı eder ak
Burda sadece kazananlar varNasıl yok laaa kupon kazandiya
Beynim para ederde senin için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil puahahahahaFerdi’nin böbreği para mı eder ak
Gs den başkasına ekmek yokBjk 85k mı geliyor yoksa 🧐
Ya hikaye yazma şimdi harbi naptın parayı laBurda sadece kazananlar var
Bidahaki gese maçına bırakmıştırYa hikaye yazma şimdi harbi naptın parayı la
Teşekkürler Ferdicim bu yorumun ile ortalama ne kadar edeceğini göstermiş oldun bizeBeynim para ederde senin için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil puahahahaha
Hikaye değil 🤣 100k kredi idi ZatenYa hikaye yazma şimdi harbi naptın parayı la
Olm adam beynini sormamış ferdi ahahahsjsjdxkBeynim para ederde senin için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil puahahahaha