- 80,244
- 53,079
- 113
At kafasi yav bu kim laDost yanlış polemiktesin ironi yaptı aksi olsada forumdan 5 kişi suvatım için kredi çeker puhahaha
At kafasi yav bu kim laDost yanlış polemiktesin ironi yaptı aksi olsada forumdan 5 kişi suvatım için kredi çeker puhahaha
Ya aklını karıştırma şu adamın ak daha kazanacak pyhahahŞaka şaka alınma
En son ben geldim varmı itirazın kankiYooo ben burdaydim zaten kanka, milletin geyigini okuyup emoji atiyordum, ama sen gelmis olabilirsincok sukur paramiz yok ama bugune kadarda kimseden istemedik 😎
Hayir kendin laf atiyorsun, ayni saka sana yapilinca kiziyorsun, neyse yorum yokAdam beni alintiladi bizde istemedik ne boş adamsinla bir dhaa seninle muhattap olmicam alinti veya hakkimda en ufak konusmazsan sivinirim iyi forumlar
🐴At kafasi yav bu kim la
@tekalali6767 bu seni ciddiye almıyırmış@tekalali6767 nin lafları beni hıc incitmiyir mesela saygı duyuyorum
Sen rolüne baksana canım kardeşim kapandı gitti konu yanlış anladı ama yanlış cevap verdi boşverAt kafasi yav bu kim la
Tmm bundan sonra hicbisey yapmicam sende yapmaHayir kendin laf atiyorsun, ayni saka sana yapilinca kiziyorsun, neyse yorum yok
Tmm bundan sonra hicbisey yapmicam sende yapma
Helali var hakan kardeşimizin pyhahahah@tekalali6767 bu seni ciddiye almıyırmış
İyi forumlar reis 🧐🌼İyi Forumlar Beyler...
Herkes role kaçmış bende burda kendi kendime takılayımİyi Forumlar Beyler...
takip edeyim dicektimHerkes role kaçmış bende burda kendi kendime takılayım
Tebrikler kankaHerkes role kaçmış bende burda kendi kendime takılayım
Takip edeceğini hissedip getirdiler reis 🌼takip edeyim dicektim
gelmiş dost![]()