- 22,394
- 11,656
- 113
Dağıtmak önemli değil konuda para kelimesi geçmesi yeterliPara dagitan biri oldumu konu otomatik pumplaniyor 🤣
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dağıtmak önemli değil konuda para kelimesi geçmesi yeterliPara dagitan biri oldumu konu otomatik pumplaniyor 🤣
Hemen aglayacaksan profilde yok say butonu var tıkla hakoNiye herkes beni karıştırıyor
YooPara dagitan biri oldumu konu otomatik pumplaniyor mk 🤣
Aynen bak geldin hemen puahhahPara dagitan biri oldumu konu otomatik pumplaniyor mk 🤣
Kötü bişey mi dedim ben şimdi lafım sana değildi kiHemen aglayacaksan profilde yok say butonu var tıkla hako
Özür dilerim lütfenKötü bişey mi dedim ben şimdi lafım sana değildi ki
Cok Yakında hatirlatacam suvatım hadi biz 500ü katlayalimSeni herkes unuttu savasim demekki hatirlatmiyosun
Benim kelimelerim niye herkese bu kadar ağır geliyorÖzür dilerim lütfen
Yooo ben burdaydim zaten kanka, milletin geyigini okuyup emoji atiyordum, ama sen gelmis olabilirsinAynen bak geldin hemen puahhah
😃😃Aynen bak geldin hemen puahhah
Uzun bir sure kimseye ulasamicaz savasim bol sansCok Yakında hatirlatacam suvatım hadi biz 500ü katlayalim
Hakan polemiğe girmek ak roll aç laBenim kelimelerim niye herkese bu kadar ağır geliyor
Yav takılıyor millet alınma senBenim kelimelerim niye herkese bu kadar ağır geliyor
Öyle mi diyorsun ama hıc öyle gibi durmuyor Metin de oyleydiYav takılıyor millet alınma sen
500ü bi yiyelimde sonrasina bakarız suvatimUzun bir sure kimseye ulasamicaz savasim bol sans
Dost yanlış polemiktesin ironi yaptı aksi olsada forumdan 5 kişi suvatım için kredi çeker puhahahaYooo ben burdaydim zaten kanka, milletin geyigini okuyup emoji atiyordum, ama sen gelmis olabilirsincok sukur paramiz yok ama bugune kadarda kimseden istemedik 😎
Şaka şaka alınmaÖyle mi diyorsun ama hıc öyle gibi durmuyor Metin de oyleydi
Adam beni alintiladi bizde istemedik ne boş adamsinla bir dhaa seninle muhattap olmicam alinti veya hakkimda en ufak konusmazsan sivinirim iyi forumlarYooo ben burdaydim zaten kanka, milletin geyigini okuyup emoji atiyordum, ama sen gelmis olabilirsincok sukur paramiz yok ama bugune kadarda kimseden istemedik 😎
@tekalali6767 nin lafları beni hıc incitmiyir mesela saygı duyuyorumYav takılıyor millet alınma sen