- 27,377
- 25,786
- 113
Kazanndan birisana atar 2 adim ypamiosalarbiraksinlarbu isleriŞimdi ben dedim mi sözün vardı diue Kıbrısa gitmeden önce dayı puhahah
Kazanndan birisana atar 2 adim ypamiosalarbiraksinlarbu isleriŞimdi ben dedim mi sözün vardı diue Kıbrısa gitmeden önce dayı puhahah
Onlar bu işleri bırakmadan kendi ağacımızı kendimiz budayalım dayı 🤣Kazanndan birisana atar 2 adim ypamiosalarbiraksinlarbu isleri
Şu ekipte 1 kişi kazansın ben sana yaptırcam diycem de 🤣 para kalmadıOnlar bu işleri bırakmadan kendi ağacımızı kendimiz budayalım dayı 🤣
Ayıp ediyorsun ama neyimiz var 😁😁Şu ekipte 1 kişi kazansın ben sana yaptırcam diycem de 🤣 para kalmadı
Ben de para olsa cidden yollardım sana burada bana sponsor olan tek insansın onu da kazanmıştım unutmadım aklımda o yuzdenŞu ekipte 1 kişi kazansın ben sana yaptırcam diycem de 🤣 para kalmadı
Kazanırlar Kazanırlar 🤣Şu ekipte 1 kişi kazansın ben sana yaptırcam diycem de 🤣 para kalmadı
Dost sen her dakika nasıl forumda olabiliyorsun nerede bi roll lafı geçse şıp ordasin takdir ediyorumAyıp ediyorsun ama neyimiz var 😁😁
500 atck sana drogbaHee 5 gun yemis diyor hakan multisi suresizidr la
İşkurdan girdi buraya o 😅😅😅😅😅Dost sen her dakika nasıl forumda olabiliyorsun nerede bi roll lafı geçse şıp ordasin takdir ediyorum
Ben önceden de burdaydim dost illa roll de değil kiDost sen her dakika nasıl forumda olabiliyorsun nerede bi roll lafı geçse şıp ordasin takdir ediyorum
Sanada 500 aticak drogba
Sponsor olmadığımız adam kalmadı biz bbir sponsor bulamadık 🤣 hayatımda bir kere sponsorum oldu oda @KUMARBAZ1982 aylar önce 🤣Ben de para olsa cidden yollardım sana burada bana sponsor olan tek insansın onu da kazanmıştım unutmadım aklımda o yuzden
Valla kanka maasa bağlaması lazım yönetimin bu arkadaşı 7/24 çalışıyorİşkurdan girdi buraya o 😅😅😅😅😅
Yanlış mesajı alıntıladın dayı tekalali6767 yazmıyor hadi kesene bereket500 atck sana drogba
Eyvallah dayi sagolasin500 atck sana drogba
Hakkini helal et kankaSponsor olmadığımız adam kalmadı biz bbir sponsor bulamadık 🤣 hayatımda bir kere sponsorum oldu oda @KUMARBAZ1982 aylar önce 🤣
3 kişi yönetiyor o hesabıDost sen her dakika nasıl forumda olabiliyorsun nerede bi roll lafı geçse şıp ordasin takdir ediyorum