Nerden bileceksijn ki böyle yapacaklarınıForumu çok büyük zarar uğrattılar forum karşılıyor ana paradan fazlasını
Nerden bileceksijn ki böyle yapacaklarınıForumu çok büyük zarar uğrattılar forum karşılıyor ana paradan fazlasını
Bide konu açmışlarBizimkilerde de suç var ak. Dünya sıçma günü olsa bonus konusu açacaklar. Kadınlar gününe site bonus vermek zorunda mı.
Bu konuları konuşma la sorun sahibi ile yönetim arasında durum boşverForumu çok büyük zarar uğrattılar forum karşılıyor ana paradan fazlasını
Alanya kazanır 3.5 üst tşkBugünün kaybedecek.olan maçlarını veriyorum beyler.
Galatasaray kazanır 2.5 üst
Arsenal kazanır 2.5 üst
Yawww şimdi millet hadi len ordan diyecekte, ben dün yatırım yapmış olsam bugün gelmeseydi, forumda bana al kardeşim biz paranı iade edelim deseydi kabul etmezdim. Adamların bi suçu yok olası varmış, büronun karaktersizliğiForumu çok büyük zarar uğrattılar forum karşılıyor ana paradan fazlasını
İki maçta 0-0 biter 😂😂Alanya kazanır 3.5 üst tşk
Gs kg var 500k basılırBugünün kaybedecek.olan maçlarını veriyorum beyler.
Galatasaray kazanır 2.5 üst
Arsenal kazanır 2.5 üst
RespectYawww şimdi millet hadi len ordan diyecekte, ben dün yatırım yapmış olsam bugün gelmeseydi, forumda bana al kardeşim biz paranı iade edelim deseydi kabul etmezdim. Adamların bi suçu yok olası varmış, büronun karaktersizliği
Senin ki mi dayıForum odedi 5.6 yi
Reis 5i at ben sana o paraya dövecek çok adam bulurum 🤣Forum odedi 5.6 yi
Kanka zor maç gs alır gibi ama puan bırakması yüksek ihtimalİki maçta 0-0 biter 😂😂
Sıralı 3 kupon gelir o zamanForum odedi 5.6 yi
Dayı sen o paradan hayır göremezsin daha butra roll yapsın sonra biz yaparız puhahahaForum odedi 5.6 yi
Kaç kalmıştıForum odedi 5.6 yi
Sıraya geçinDayı sen o paradan hayır göremezsin daha butra roll yapsın sonra biz yaparız puhahaha
3 kisi 500roll ypsinDayı sen o paradan hayır göremezsin daha butra roll yapsın sonra biz yaparız puhahaha