aynen öyle, kimsenin bir suçu yok param olsa bende alırdım direktBonus çevrimi çok iyiydi ondan herkes dadandı
Altın vuruş yaptılar işteBonus çevrimi çok iyiydi ondan herkes dadandı
Ama böyle yapacaklarını kim bilecektiaynen öyle, kimsenin bir suçu yok param olsa bende alırdım direkt
Ben az şüphelendim ama alir kacarim dedim ki öylede olduBonus çevrimi çok iyiydi ondan herkes dadandı
Suvat biliyodu site adamıAma böyle yapacaklarını kim bilecekti
Şubat kimŞubat biliyodu site adamı
Ben az şüphelendim ama alir kacarim dedim ki öylede oldu
Bak dedim site adamı diye 😂😂 (suvat)Şubat biliyodu site adamı
Min 5k olmasindan belliydi eniste ben 10 yerden darlamasam alamicaktim bendeSebebi sensin öde milletin parasını
İlk sen girdin ilkini ödeyelim de herkes gelsin dedilerBen az şüphelendim ama alir kacarim dedim ki öylede oldu
Aynen planlanmış her şeyMin 5k olmasindan belliydi eniste ben 10 yerden darlamasam alamicaktim bende
Aynen ama ben ödediler diye paylasmadim bileİlk sen girdin ilkini ödeyelim de herkes gelsin dediler
Doğru paylasmadinAynen ama ben ödediler diye paylasmadim bile
yok canım foruma güvenmekle alakası falan herkes gördü ooooo cazip bonus alalım hemen moduna girdi ( bende dahil )Gerçek şu ki forum olmasa bu bonus yine duyulup alınacaktı foruma güvenip alanlar sayılı adamlar diğerleri zaten alacaktı ama günah keçisi aranacak mecbur
Herşey benle başladı nerden etiket attım oraya sizi 🤣Aynen ama ben ödediler diye paylasmadim bile