He attıysa iyi atmasaydi ayvayı yemişti 😁💔Sonra neden kğfğr ettin ki falan dedi 500₺ attı sağolsun barıştık
He attıysa iyi atmasaydi ayvayı yemişti 😁💔Sonra neden kğfğr ettin ki falan dedi 500₺ attı sağolsun barıştık
Evet benim konuma yazdiysan yanlisNeden yanlis birsey mi söyledim?
Atmadı aw ahahahahHe attıysa iyi atmasaydi ayvayı yemişti 😁💔
Niye kandırıyorsun beniAtmadı aw ahahahah
Olum atsada almam ondanNiye kandırıyorsun beni
Yaw napiyim, bi kackeredir donuyor ayni muhabbet millet multimisin o musun bu musun falan diyor diye tc onaylattim, baktim hala ayni muhabbet donunce sinirlendim bende, hayir o musun dedikleri adamda tam karaktersiz itin tekiymis, dogal olarak aciklama yapma gereksinimi duydum. Bence bunda yanlis birsey yokEvet benim konuma yazdiysan yanlis
Başkana yazın tigra çekimi kalanlarAtmadı aw ahahahah
Tigradan para ceken tek insan ben miyim simdi puahahaOlum atsada almam ondan
Başkan karşılıcak sanırımTigradan para ceken tek insan ben miyim simdi puahaha
HeTigradan para ceken tek insan ben miyim simdi puahaha
Öyle gibiBaşkan karşılıcak sanırım
Ona demedim neyse boşverYaw napiyim, bi kackeredir donuyor ayni muhabbet millet multimisin o musun bu musun falan diyor diye tc onaylattim, baktim hala ayni muhabbet donunce sinirlendim bende, hayir o musun dedikleri adamda tam karaktersiz itin tekiymis, dogal olarak aciklama yapma gereksinimi duydum. Bence bunda yanlis birsey yok
@butragueno ekletim miPara yok kanka kızın biriyle takılıyorduk samimi olduk siteye para yükletcem senin 🤣
La nasil ak puahhahha@butragueno ekletim mi
Suvatım selamlarOsimhenin parasi en son isteyecegim para ak 1 yil boyunca pansiyon parasini öderiz sonra
Sağlam siteSelam eniste tigraya 5k aticaz var mi
DmLa nasil ak puahhahha