- 22,435
- 23,079
- 113
Amk 1 dk önce yazın hep siz yazınca atıyor zaten kasa yokZaten attı awk takımı yazdıgımız gibi bassak böyle atmazlar
Amk 1 dk önce yazın hep siz yazınca atıyor zaten kasa yokZaten attı awk takımı yazdıgımız gibi bassak böyle atmazlar
Kanka maç seçiyoruz istatistikler geçmişler şunlar bunlar tam karar kılıp buraya yazıyoruzgol yazıyor anlamadım kiAmk 1 dk önce yazın hep siz yazınca atıyor zaten kasa yok
en sinir olduğum şey, oynucakken gol oldumu hayatta oynamam o maçaZaten attı awk takımı yazdıgımız gibi bassak böyle atmazlar
Ben yazdım hala gol yok bak kaçırma 🤣Amk 1 dk önce yazın hep siz yazınca atıyor zaten kasa yok
İşim var bakamıyorum çok lâKanka maç seçiyoruz istatistikler geçmişler şunlar bunlar tam karar kılıp buraya yazıyoruzgol yazıyor anlamadım ki
Tabi efenimKanka parayla gel
benimde 4/44 maç verdim sarpsborg ilk yarı gol atar tuttu torino maçı iy 0.5 üst tuttu akhmat maçı ilk yarı 1.5 üst tuttu otelul maçı ilk yarı gol tuttu maçkolikten yorumculuk teklifi alırsam kabul edicem net
Kim bu avratYazın deneyin şansınızı mesaj atmış Eklyeceği miktarda pazarlık yapıyoruz şuan
Ne bilim sizi tanıyorum diyor bende yüksek bişeyler ekle dedimKim bu avrat
Zenginleri tanır bu benle @Metings1905 yi tanımaz dün arkamdan sallamışNe bilim sizi tanıyorum diyor bende yüksek bişeyler ekle dedim
Sallamayı sever 🤣Zenginleri tanır bu benle @Metings1905 yi tanımaz dün arkamdan sallamış![]()
Bayılır bayılırSallamayı sever 🤣
Yok canım yapmaz öyle şeyler@Blackpearl1903 da benim arkamdan sallamış
Güno