- 4,450
- 3,943
- 113
Gelmiş hayırlı olsun dost..40 son 2
Gelmiş hayırlı olsun dost..40 son 2
bu geldi
İnşallah kâr yazmıştır dost 1 win 1 loseFark 3 40 saniyede 10-0 seri yap hadi aslanım be
Diğeri zaten yatırım değil tümbetpuan o önemli değilİnşallah kâr yazmıştır dost 1 win 1 lose
İyi iyi öyleyse sevindim dost.. Ben de dünden beri kovalıyorum kasa yerinde saydı durdu olan vaktimize oldu iyi miDiğeri zaten yatırım değil tümbetpuan o önemli değil
Gitmediğine şükret biz ne dediysek gitti dün Fener iflahımjzu skti 🤣İyi iyi öyleyse sevindim dost.. Ben de dünden beri kovalıyorum kasa yerinde saydı durdu olan vaktimize oldu iyi mi![]()
Dün paycoda 500 kaldiydi fenere basacaktim. Allah'tan payco.kilitlendi. şimdi açılmış ama para cektirmiyor 3-5 banka dışında 🤣İyi iyi öyleyse sevindim dost.. Ben de dünden beri kovalıyorum kasa yerinde saydı durdu olan vaktimize oldu iyi mi![]()
Hangi bankalarDün paycoda 500 kaldiydi fenere basacaktim. Allah'tan payco.kilitlendi. şimdi açılmış ama para cektirmiyor 3-5 banka dışında 🤣
Vakıf qnb filan varHangi bankalar
Ya ben dün rangers 1 2 önde dk 60 2.15ten rangersa 5k atıcaktım vazgeçtim ona yanıyorum dost senin için de sağlık olsun bazen tersleri denemek lazımGitmediğine şükret biz ne dediysek gitti dün Fener iflahımjzu skti 🤣
Ben futboldan anlamam maçı @butragueno vermişti 10k bas 3.40 orana yatarsa 5k zarar benden dediYa ben dün rangers 1 2 önde dk 60 2.15ten rangersa 5k atıcaktım vazgeçtim ona yanıyorum dost senin için de sağlık olsun bazen tersleri denemek lazım
Ben 7 yıldır sadece havale yatar çek sıkıntı olmadı daha ceza gelecek olsa kripto ile bile geliyor zstenBu arada heryer patladı llk defa havale yatırıp çekiyorum 2 3 gündür nasıl bir çare bulacağız buna payco falan da gidip geliyor güven vermiyor ki atalım
@butragueno dediyse 5k değil 10k ondandır diye yorumladım rahatta kalBen futboldan anlamam maçı @butragueno vermişti 10k bas 3.40 orana yatarsa 5k zarar benden dedi
Aynen ben de uzun zamandır oynuyorum ceza yemedik şükür son dönemdeki heryerden ceza gelme muhabbetlerinden sonra havale de yatırsan aynı papara da yatırsan aynı diğerleri de aynı yaniBen 7 yıldır sadece havale yatar çek sıkıntı olmadı daha ceza gelecek olsa kripto ile bile geliyor zsten
Vermedi kardeşim @butragueno@butragueno dediyse 5k değil 10k ondandır diye yorumladım rahatta kal
Valla modum düşük dünden beri neler yaşadığımı bi ben bilirim psikolojim tırtttt@Northe seni bekliyoruz hani nerdesin @butragueno ve kendimi seçtim
NolduValla modum düşük dünden beri neler yaşadığımı bi ben bilirim psikolojim tırtttt