- 18,515
- 16,838
- 113
Konuya bi tek Recep Tayyip Erdoğan gelmedi şimdiye kadarMod derken modu yerindedir kazanıyordur demek istemiş abisi cahil daha metin kusurına bakma
Konuya bi tek Recep Tayyip Erdoğan gelmedi şimdiye kadarMod derken modu yerindedir kazanıyordur demek istemiş abisi cahil daha metin kusurına bakma
2 gün hava değişimi alsın değişir Metin dostumuzda dostMod derken modu yerindedir kazanıyordur demek istemiş abisi cahil daha metin kusurına bakma
Hayir bence site adamisin novaYatırıma ek spin konusunda ben kendim istedim yoksa bazı adamların yedi sulalesine sovucektim ondan kendim pan pan kodu girdim
Veriyor kardeşimVadeli bozunxa o güne kadar olan veriyor mu siliniyor mu
Mod mod mod2 gün hava değişimi alsın değişir Metin dostumuzda dost
Abi bu konuda 2 aydır mesaj yoktu sadece northe 35k borç at yazdım sabah sonra ortalık 56Konuya bi tek Recep Tayyip Erdoğan gelmedi şimdiye kadar
Siliniyor la senlik değil o ak sen krediye devam 🤣🤣Vadeli bozunxa o güne kadar olan veriyor mu siliniyor mu
@Northe uzadı gitti aradaAbi bu konuda 2 aydır mesaj yoktu sadece northe 35k borç at yazdım sabah sonra ortalık 56
Yani 20. Günde bozdum vadeli 20 günlük faiz alıyor muyumVeriyor kardeşim
Yav ben tam uyuyacaktim. Elemanin biri payfix calisiyor az once takvimbete yatirdim dedi. Gulmekten uyuamadim kaldim buradaAbi bu konuda 2 aydır mesaj yoktu sadece northe 35k borç at yazdım sabah sonra ortalık 56
Evet ama bankacın varsa onu arayıp bozdur, mobilden bozarsan vermeme ihtimali varYani 20. Günde bozdum vadeli 20 günlük faiz alıyor muyum
Jsjsjsjs keşke çalışmasaymışYav ben tam uyuyacaktim. Elemanin biri payfix calisiyor az once takvimbete yatirdim dedi. Gulmekten uyuamadim kaldim burada
Demek vadelide paramiz var ha puahhahaYani 20. Günde bozdum vadeli 20 günlük faiz alıyor muyum
Jsjsjsjs sadce merak ilerde atarsam dçte snsnsDemek vadelide paramiz var ha puahhaha
Haydaaaaaa senin 21 gün oldu di mi, al gel çabukYani 20. Günde bozdum vadeli 20 günlük faiz alıyor muyum
HaramYani 20. Günde bozdum vadeli 20 günlük faiz alıyor muyum
Onu bende gordum forum mizah seviyesi bazen uçuyor ak puahhahYav ben tam uyuyacaktim. Elemanin biri payfix calisiyor az once takvimbete yatirdim dedi. Gulmekten uyuamadim kaldim burada
Yaklaşık 2,5m falan🤣🤣🤣Demek vadelide paramiz var ha puahhaha
Adamın günlük silkilasyonu 100 k ak vadeli mi dayanır pyhahahDemek vadelide paramiz var ha puahhaha
Yeri var kumara bulaşmaz onlar 🤣Haydaaaaaa senin 21 gün oldu di mi, al gel çabuk