- 11,609
- 9,724
- 113
En cok seni seviyim agabey jdjdjdjdBeni sevmi misin
En cok seni seviyim agabey jdjdjdjdBeni sevmi misin
Şuan bana 1 adım uzaktayım 😀😀
Suç konunun mu kardeşim metini banlasın yeter 🤣@Daimon reis mübarek gün hatrına alttan alıyor tşk
Etiketi atmak yemedi di mi 🤣Forumun yönetimle iç içe olduğu bir düzen daha güzelmiş. Başkan gelsin konudan 5 kişiye roll açtırsın daha da güzel olur 🤣🤣🤣
Yarın param olcak 2 gün bana hayır demek puhahahaSuç konunun mu kardeşim metini banlasın yeter 🤣
Metini banlayamaz. Metin ana hesapla kimseyle kavga etmez kardeşim. Yanılıyorsunuz puhajahSuç konunun mu kardeşim metini banlasın yeter 🤣
@Başkan Etiket atsamda garibanın halinden anlayacağını biliyorum 🤣Etiketi atmak yemedi di mi 🤣
Bence bukadar etiket atmayın başkana benden demesi orucludur birde kaybediyorsa eywah kimse kurtaramaz@Başkan Etiket atsamda garibanın halinden anlayacağını biliyorum 🤣
Zamaninda oyle bi teklif de yapildi bir uye tarafindan shshdjsjsj@Başkan başkan yakında üyelerden vergi toplayacak diyorlar sen hala roll diyosun 🤣
Reıs plan belli tüm modları buraya toplayıp roll actırcaz onlara 😀Bence bukadar etiket atmayın başkana benden demesi orucludur birde kaybediyorsa eywah kimse kurtaramaz![]()
Novasky bu konudan da banlar misiniz yatiriman ek freespinden banldiginiz gibi shellsc beyBence bukadar etiket atmayın başkana benden demesi orucludur birde kaybediyorsa eywah kimse kurtaramaz![]()
Nova dost kaderimiz neyse yaşarız inşallah kazanmıştır tabiBence bukadar etiket atmayın başkana benden demesi orucludur birde kaybediyorsa eywah kimse kurtaramaz![]()
Başkan kurucu mod değilim Metin ayiktirayim 🤣Reıs plan belli tüm modları buraya toplayıp roll actırcaz onlara 😀
Boz şu vadeliden yüzümüz gülsün nova dost be pyhahahahBaşkan kurucu mod değilim Metin ayiktirayim 🤣
Mod derken modu yerindedir kazanıyordur demek istemiş abisi cahil daha metin kusurına bakmaBaşkan kurucu mod değilim Metin ayiktirayim 🤣
Yatırıma ek spin konusunda ben kendim istedim yoksa bazı adamların yedi sulalesine sovucektim ondan kendim pan pan kodu girdimNovasky bu konudan da banlar misiniz yatirimanekrrrspinden banldiginiz gibi shellsc bey
Vadeli bozunxa o güne kadar olan veriyor mu siliniyor muBoz şu vadeliden yüzümüz gülsün nova dost be pyhahahah