- 80,244
- 53,079
- 113
Aynen şuanda düz puahhahDm yanmış suvatım puhahahah
Aynen şuanda düz puahhahDm yanmış suvatım puhahahah
Iyılık 200 300 le olur 5 10 bın borçtur 😀Borç demeyelim dost iyilik diyelim![]()
Fix atıyorumSesli güldüm sana kaç lazım reis
TerbiyesizSesli güldüm sana kaç lazım reis
Başkanın istemiyor ama shsjsh100 bin kişinin başkana borçlandığını varsay 🤣
Konuda daimon aktif metin çok konuşamıyorum puhahahIyılık 200 300 le olur 5 10 bın borçtur 😀
Meşaleyi verirler birazdan reis sana adam be güzel muhabbet ediyor 🤣Terbiyesiz
Neyse yarım saate kalmaz roll konusu görürüm diyorum pyhahahAynen şuanda düz puahhah
Daimoni ozel sevdigimi ona zamaninda ozel olarak ilettmistim. Shelaci sevmiyimMeşaleyi verirler birazdan reis sana adam be güzel muhabbet ediyor 🤣
Sana dedim ramazan şerbetini fazla kaçırma diyeTerbiyesiz
Calypso forumdan sıkılmışTerbiyesiz
Konuda Herşey oldu dedikçe dahasıda çıkıyor moddan para isteniyor bu konu bugün kapanmaz da daha kapanmaz 🤣Fix atıyorum
Beni sevmi misinDaimoni ozel sevdigimi ona zamaninda ozel olarak ilettmistim. Shelaci sevmiyim
Rüşvet veren banlanjr@Daimon mesela dm den ne kadar atsam şu konudan bırını banlatırırm 2 gün 😀
O bilir benim makara yaptığımı🤣Konuda Herşey oldu dedikçe dahasıda çıkıyor moddan para isteniyor bu konu bugün kapanmaz da daha kapanmaz 🤣
Banlatmak istedigine at 2 gun gelmez puahha@Daimon mesela dm den ne kadar atsam şu konudan bırını banlatırırm 2 gün 😀
@Calypso13 bence daimon’ın multisi 🤣Daimoni ozel sevdigimi ona zamaninda ozel olarak ilettmistim. Shelaci sevmiyim
@Daimon reis mübarek gün hatrına alttan alıyor tşkKonuda Herşey oldu dedikçe dahasıda çıkıyor moddan para isteniyor bu konu bugün kapanmaz da daha kapanmaz 🤣