- 2,927
- 3,803
- 113
Kafam iyidi sizmisim valla kusura bakmaGece senle ufak bır dm mız oldu ekren boşalan çıktı bende uyumuşum 😀😀
Kafam iyidi sizmisim valla kusura bakmaGece senle ufak bır dm mız oldu ekren boşalan çıktı bende uyumuşum 😀😀
As dost ayık mısin puahha
Bak bak yaBaskan onu veriyorsa kiyamet alametidir. Gordugum en cimri forum sahibi olabilir kndisi. @Başkan cimri baskan yuuhh la
Bende sana kusura bakma dıcektım bende uyudum 😀Kafam iyidi sizmisim valla kusura bakma
Nasılsın maykocum😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Sandalyeden düştüm ulaaaan Allah senide güldürsün be alim ya
Sızmak iyidirKafam iyidi sizmisim valla kusura bakma
Eeee agacm senin keyifler nasıl nevarne çok 😂😂😂😂Yooo yoo cimridir kendisi butun forum sahit. Dogru mu beyler sahit misiniz sjsjsj forumum 10yilini kutluyor 3kisi 20 tl etkinlik acmis :d
Şampiyon muyuz maykocum😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Sandalyeden düştüm ulaaaan Allah senide güldürsün be alim ya
Murat Abi hoşgeldin çok sukur abim sen nasilsnNasılsın maykocum
Köküne kadar be ağacım o sene harbiden bu sene alimŞampiyon muyuz maykocum
🤣🤣Eeee agacm senin keyifler nasıl nevarne çok 😂😂😂😂
Aynı bokun lacivertinde yüzüyorum demiyorda iyidir diyor bizim yüzde 70 su bununla cutanın alkol ak pjjajajSızmak iyidir
Daimon reis geldi şansını onda bir dene 🤣🤣Beyler kim roll açtırıyo şimdi, kovüm yapalım da kazanalım bari 8 ortak roll🤣🤣🤣
Reisim şimdi güne özel bir şiir bırakır alım😂😂Daimon reis geldi şansını onda bir dene 🤣🤣
Profil resmınde atatürk olupta içmeyen görmedim dahaAynı bokun lacivertinde yüzüyorum demiyorda iyidir diyor bizim yüzde 70 su bununla cutanın alkol ak pjjajaj
Yazdığım mesajın neresi yanlış kardeşim, @Daimon kumarı bırakmış reis öyle diyolar 🤣Daimon reis geldi şansını onda bir dene 🤣🤣
Bani boşver reis maç ver