- 30,435
- 22,343
- 113
Adam konu kapanacak dıyor sen SİK dıyorsun yapmayın arkadaşlar SİK dersenız kapanırApo bi sik anlamadim la
Adam konu kapanacak dıyor sen SİK dıyorsun yapmayın arkadaşlar SİK dersenız kapanırApo bi sik anlamadim la
Hayır benim video İbo Şov çıkışı, İbo kıstırıyor. 🤣Deepfake mi ne odur la
Çalışırken bu kadar yazabildimHeee tamam tamam duzgun yqzsan anlayacaz la 🤣🤣
Aynen oda öleharbi mi bu para yatırma bonusuydu yalnız kanka, şanslı cumada senin dediğin gibi onu biliyorumda, para yatırma bonusunda da mı var aynı muhabbet?
Konudan yasaklatırın siziAdam konu kapanacak dıyor sen SİK dıyorsun yapmayın arkadaşlar SİK dersenız kapanır
Adam SİK demıs uyardımKonudan yasaklatırın sizi
Kanka sana dün dedim ya işte 1xbet temsilcisi diye, bizim temsilci değişik ama para vereceğine para istiyorharbi mi bu para yatırma bonusuydu yalnız kanka, şanslı cumada senin dediğin gibi onu biliyorumda, para yatırma bonusunda da mı var aynı muhabbet?
Olmayan parayla show yapmaya kalkarsan aklın gıder öle ısterımKanka sana dün dedim ya işte 1xbet temsilcisi diye, bizim temsilci değişik ama para vereceğine para istiyor
Kolay gelsinnnnÇalışırken bu kadar yazabildim![]()
hashdhahdhahdad 🤣Kanka sana dün dedim ya işte 1xbet temsilcisi diye, bizim temsilci değişik ama para vereceğine para istiyor
@butragueno ifşa hemen ifşa sımdı ıfsaBirinin ifsasini bulmak istiyorsaniz reddit arama kismina ismini yazmaniz yeterli. YTD
Ali koç var mıdırBirinin ifsasini bulmak istiyorsaniz reddit arama kismina ismini yazmaniz yeterli. YTD
Var da seninle küssem mi daha iyi olur, 250₺ den vazgeçsem mi onun kararını veremedim.Olmayan parayla show yapmaya kalkarsan aklın gıder öle ısterım
Tabı herkes kadın izleyecek degıl tercıh farklılıgı olabılırAli koç var mıdır
TabikiTabı herkes kadın izleyecek degıl tercıh farklılıgı olabılır
Küs bence yarın ıssızlık maasım yatıyo sonra barısırızVar da seninle küssem mi daha iyi olur, 250₺ den vazgeçsem mi onun kararını veremedim.
İban zaten dm de en baştaki mesaj olarak duruyo
Ne bonusu bu 30k mu yatırdıneeee abi ben bu 30 tl yi direkt pic ediyim bari mk, 10 kat cevircemde sonra birde utanmadan ana hesaba 30 geçirecekler, mikerler oyle işi 🤣 promo kod aranırım daha iyi 😅