- 18,515
- 16,838
- 113
Olabilir olması suç değil, adam 30k 40k çekiliş açarken ağzının suyu akmış adama dm atmış sonra cevap vermedi diye burada çamur atmaya çalışıyorVardir tabii. Kumarci adam her hale girmistir.
Olabilir olması suç değil, adam 30k 40k çekiliş açarken ağzının suyu akmış adama dm atmış sonra cevap vermedi diye burada çamur atmaya çalışıyorVardir tabii. Kumarci adam her hale girmistir.
Ulan konu ifşaya döndü puahhahHala döncek amk
Kötü düşünmeHala döncek amk
Yok yok gelen mesaja cevap vermem artık sövse bile 🤣Bu konu kavgadan kapnırsa söverim 🤣
41 mi buHala döncek amk
Ben sadece hitmana dolandirilirim. Yoksa kusuyorNaptık dolandırmadık inşallah seni![]()
Ueno nıckın sonu41 mi bu
Konuma bişey olmasın litfenUlan konu ifşaya döndü puahhah
Bende hadise ifşa var, onu paylaşsam beğeni rekoru kırar mıyım acilKonuma bişey olmasın litfen
Konuda para kelınesı yasak küfür yasak hepsı var nude felan saymıyorumKonuma bişey olmasın litfen
He ben dr dedim 2 3 gun uzaklas diye de kirginmis 😅Olabilir olması suç değil, adam 30k 40k çekiliş açarken ağzının suyu akmış adama dm atmış sonra cevap vermedi diye burada çamur atmaya çalışıyor
KesinlikleBende hadise ifşa var, onu paylaşsam beğeni rekoru kırar mıyım acil
Zehiri salıyorum o zamanKonuma bişey olmasın litfen
Paylaş vurda 250 roll aç benden puhahahaBende hadise ifşa var, onu paylaşsam beğeni rekoru kırar mıyım acil
WkwkwkwjKonuda para kelınesı yasak küfür yasak hepsı var nude felan saymıyorum
Kardeşiim seni kıniyorum ramazan ramazan aklimiza neler getirdin ayrica hala link atmamis olman büyük ayipBende hadise ifşa var, onu paylaşsam beğeni rekoru kırar mıyım acil
Metin ben sana 250₺ atayım sus ak 🤣🤣Paylaş vurda 250 roll aç benden puhahaha
@Mrlbra duşında para muhabbetim bir tek seninle oldu burda sağolsun benden tek dirhem istemiş değil ama zamanında ben 10 k dağıtırken bana gönderme benim kafam sağlam lafım aklımda yer edindiBu daha mantikli geldi aw sbshsbs
Ooo zengin özgüveni puahhahMetin ben sana 250₺ atayım sus ak 🤣🤣