- 3,623
- 3,334
- 113
laaaa dogru dese gam yemicem işte, diom ya 2018 den beri uyeyim sadece para dagıtmıslıgım vardır, kimseden para istemedim 😅Adam dogru demis. 5 tl az degil mi aw
laaaa dogru dese gam yemicem işte, diom ya 2018 den beri uyeyim sadece para dagıtmıslıgım vardır, kimseden para istemedim 😅Adam dogru demis. 5 tl az degil mi aw
Her birde sende varsın 🤣Konuşmadan çıkış yapıldı![]()
eywahhhhh@Northe kupon hazırla 10a100 ' veren
Geç kaldın 🤣@Mrlbra yettim yetttimmmmmm
Forumdaki ilk mesaji olabilir 🤣 özgüven inanilmaz.laaaa dogru dese gam yemicem işte, diom ya 2018 den beri uyeyim sadece para dagıtmıslıgım vardır, kimseden para istemedim 😅
Valla ayıp olmasın diye ayrıldım ben bu aralar fakirim saolasın senin etkinlikleri kovalıyoruz o bize yeterHer birde sende varsın 🤣
Onun daha önceden 5k mrsajı vardır merak etme,🤣Forumdaki ilk mesaji olabilir 🤣 özgüven inanilmaz
Lan sen mi benden ayrıldıb 🤣Valla ayıp olmasın diye ayrıldım ben bu aralar fakirim saolasın senin etkinlikleri kovalıyoruz o bize yeter
Bu daha mantikli geldi aw sbshsbsOnun daha önceden 5k mrsajı vardır merak etme,🤣
Herkesin herkese vardır illaki bu tarz şeyleri, gelirse çekiliş konusu açmışım, para istemis.Geç kaldın 🤣
Gerek yok böyle şeylere kanka salHerkesin herkese vardır illaki bu tarz şeyleri, gelirse çekiliş konusu açmışım, para istemis.
Bir de sonrasına çekiliş ona çıktı ak 🤣🤣🤣
ben @Mrlbra ezdirmemmmmmm uykudan uyandım geldim
Senin profilinde kopek mi vardi. o sen misinValla ayıp olmasın diye ayrıldım ben bu aralar fakirim saolasın senin etkinlikleri kovalıyoruz o bize yeter
Çok güzel bir kazanç sağla önce sonra kavuşuruzLan sen mi benden ayrıldıb 🤣
Vardir tabii. Kumarci adam her hale girmistir.Herkesin herkese vardır illaki bu tarz şeyleri, gelirse çekiliş konusu açmışım, para istemis.
Naptık dolandırmadık inşallah seniSenin profilinde kopek mi vardi. o sen misin
O yapti sen yapmicaktin egecigim büyükluk boyle bisey puhahaHerkesin herkese vardır illaki bu tarz şeyleri, gelirse çekiliş konusu açmışım, para istemis.
Hala döncek amkHerkesin herkese vardır illaki bu tarz şeyleri, gelirse çekiliş konusu açmışım, para istemis.