Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
burdan atmıycam, benim seninle alışverişlerim oldu sağolasın, bana cevap vermeyince gerildim sana etikette attım.
10k ateşle yim diyene kadar bi dm deseydin bakardım zaten 🤣 ben senden hiç para almadımı ki hem sadece istemişim betsat için

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
ben bi northe ye DM atıyorum o da nadir yani ve sadece goy goy muhabbetine, birde arada bir yazanlar oluyor onları cevaplıyorum. Geçen adamın biri yazmıs hiç tanımıyom etmiyom, mesaj şu " sen serefsiz misin 5 tl icin kendini satıyorsun? " , hayır neye bilendi onuda bilmiyorum. konuya yorum atmıştım sadece insanın iyilik yapası gelmiyor böyle insanlar yüzünden diye. Ordan bilendi galiba

kiiiiii, 2018 den beri uyeyim bugune kadar burda 1 insandan para istemedim, sadece para dagıtmıslığım jest yapmıslıgım vardır

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,736
9,790
113
ben bi northe ye DM atıyorum o da nadir yani ve sadece goy goy muhabbetine, birde arada bir yazanlar oluyor onları cevaplıyorum. Geçen adamın biri yazmıs hiç tanımıyom etmiyom, mesaj şu " sen serefsiz misin 5 tl icin kendini satıyorsun? " , hayır neye bilendi onuda bilmiyorum. konuya yorum atmıştım sadece insanın iyilik yapası gelmiyor böyle insanlar yüzünden diye. Ordan bilendi galiba

kiiiiii, 2018 den beri uyeyim bugune kadar burda 1 insandan para istemedim, sadece para dagıtmıslığım jest yapmıslıgım vardır
Adam dogru demis. 5 tl az degil mi aw