- 80,249
- 53,086
- 113
Dost hangi kafadasin adam kac gundur boyuna para dagitiyor dmden cikmistir gormemistir ki öyle yazmis bak yaptigin ayip@Mrlbra çıkarcı birisisin sen , insanlardan para istiyorsun, senden istendiğinde DM ye bile cevap vermiyosun.
Dost hangi kafadasin adam kac gundur boyuna para dagitiyor dmden cikmistir gormemistir ki öyle yazmis bak yaptigin ayip@Mrlbra çıkarcı birisisin sen , insanlardan para istiyorsun, senden istendiğinde DM ye bile cevap vermiyosun.
Dmden çıktım hepsini seç diyip yazacak adam etiket atardı konularda yalan yazmamıştırDost hangi kafadasin adam kac gundur boyuna para dagitiyor dmden cikmistir gormemistir ki öyle yazmis bak yaptigin ayip
Para alamayınca ben@Mrlbra çıkarcı birisisin sen , insanlardan para istiyorsun, senden istendiğinde DM ye bile cevap vermiyosun.
DM ni aç yazdıklarımı atayım sanaDmden çıktım hepsini seç diyip yazacak adam etiket atardı konularda yalan yazmamıştır
Dm atmış güya görsem kesin atardım orası ayrı bir kınu 🤣Para alamayınca ben
Burdan ss atsana özel mşDM ni aç yazdıklarımı atayım sana
Yazmistir la dmden ciktin diye gormemissindir gelmez mesajDmden çıktım hepsini seç diyip yazacak adam etiket atardı konularda yalan yazmamıştır
Atarsan bu saatten sonra adam değilsin 😀Dm atmış güya görsem kesin atardım orası ayrı bir kınu 🤣
Dm kapalı kanka nova metin northe ege dışında kimse mesaj atamaz bana atsada görmem çkkış yaptım hepsinden 2 hafta öncekanka zaten birtane roll açıyorsun mk, daha kupon sonuclanmadan 50 kişi DM atıyor, oyle insanlar yuzunden normal insanların DM sinide göremiyorsun
Yarına unuturum kinci değilim ki aynı kişiye 4 defa dolanrıılmış adamımAtarsan bu saatten sonra adam değilsin 😀
Lâ bızı nıye ifşa edıyon sana ulaşmak ıcın bıze dm atcaklar sımdıDm kapalı kanka nova metin northe ege dışında kimse mesaj atamaz bana atsada görmem çkkış yaptım hepsinden 2 hafta önce
Aklıma gelmedi bu hiç snsnsnsbLâ bızı nıye ifşa edıyon sana ulaşmak ıcın bıze dm atcaklar sımdı
Sekreterlık hayırlı olsunAklıma gelmedi bu hiç snsnsnsb
Noluy paya noluy payaa veyy abi puahahAma ne yazdı çok merak eriyorum
Oruç oruç günaha tgirme belki başka bşley 😶🌫Noluy paya noluy payaa veyy abi puahah
Benimde acik puahhababDm kapalı kanka nova metin northe ege dışında kimse mesaj atamaz bana atsada görmem çkkış yaptım hepsinden 2 hafta önce