- 80,244
- 53,079
- 113
Kime diyon ak o zman neyse seni vezir makamina düsürdüm bu hareketten dolayisen benim gözde vezirimsin suatım ayıp oluyor sonra burdan üzülerek gidersiniz bakın
Kime diyon ak o zman neyse seni vezir makamina düsürdüm bu hareketten dolayisen benim gözde vezirimsin suatım ayıp oluyor sonra burdan üzülerek gidersiniz bakın
Bide şaklaban lazım bu orduya puahahKime diyon ak o zman neyse seni vezir makamina düsürdüm bu hareketten dolayi
Geldi sanirim bak belesciler demis herkese puahhahaBide şaklaban lazım bu orduya puahah
Şaklaban yerini ve zamanını iyi bilir deseseneGeldi sanirim bak belesciler demis herkese puahhaha
Sinyaeeel ölmez kardeeeeşGeldi sanirim bak belesciler demis herkese puahhaha
Ortalığı karıştırma roll açayım da ortam şenlensin pyahhahahaGeldi sanirim bak belesciler demis herkese puahhaha
40 sayıda kalır kupon lose geçmiş olsun
Zehri saldın kanka sağol puhahahah40 sayıda kalır kupon lose geçmiş olsun
hep kayıp olduğu için ters totem yapıyorumZehri saldın kanka sağol puhahahah
1 sayıyla kaybedersin lose
Ağlama totemi başlar birazdan butranın yorum yapması lazım puhhahahhep kayıp olduğu için ters totem yapıyorum![]()
Hop hop
Tmm kardes fix atSinyaeeel ölmez kardeeeeş
@butragueno camonnnnnnnAğlama totemi başlar birazdan butranın yorum yapması lazım puhhahah
Gelirse benim pay northenin phahhha
Yatmis bile saglik olsun ben kahvalti yapayimAğlama totemi başlar birazdan butranın yorum yapması lazım puhhahah
Afiyet olsun canım teşekkürler puhahahahYatmis bile saglik olsun ben kahvalti yapayim