- 22,435
- 23,079
- 113
Elektrikte güvence bedeli 199k olur mu amk
O neymişElektrikte güvence bedeli 199k olur mu amk
Kanka orada da göremiyorduk sayılır be ne zamanlarmış ak zincirlikuyudan binip Silivriye gitmek tan bir survivor hayatıydı 🤣Az aşağı inseydin dumandan önünü göremezsin![]()
Son 2 sene oralardaydım etiler levent vs şimdi yurda döndük semtte calişiyoruz yol parası cepte kalıyorLevent dediğimize bakma gardaşım orta bayırda gariban hayatı yaşadık puhahshahah🤣🤣
Camp to let is gothero burg last kew in li. See yoMüracat: Marlboro yada egehandro dost
Şimdi aradı enerjisa işte indirim vs dedi aylık tüketiminiz fazla isterseniz 12 ay tehdit yaparak fatıranuz yarı fiyatına düşer bilir dedi ama 199 virgül bilmen kaç güvence bedeli dedi bende üstledim 199 bin mi diye vutgulafım kız duraksadı evet demeye götü yemedi sonradan evet ama teminat mektubu da olur nakit çıkışj olmadan dedi kalsın indirim istemiyorum dedim amkO neymiş
O zaman senin akraba çoktur metrobüsü çok kullanmaktanKanka orada da göremiyorduk sayılır be ne zamanlarmış ak zincirlikuyudan binip Silivriye gitmek tan bir survivor hayatıydı 🤣
Boş yapmayalımŞimdi aradı enerjisa işte indirim vs dedi aylık tüketiminiz fazla isterseniz 12 ay tehdit yaparak fatıranuz yarı fiyatına düşer bilir dedi ama 199 virgül bilmen kaç güvence bedeli dedi bende üstledim 199 bin mi diye vutgulafım kız duraksadı evet demeye götü yemedi sonradan evet ama teminat mektubu da olur nakit çıkışj olmadan dedi kalsın indirim istemiyorum dedim amk
Kanka çoğu yerde bulundum etilere iş başvurusu için gitmiştim nişantaşında topağaconda çalıştım anasını satayım İstanbul güzeldi beSon 2 sene oralardaydım etiler levent vs şimdi yurda döndük semtte calişiyoruz yol parası cepte kalıyor
Kıza niye bağırıyorsun kardeşim oda işini yapıyor 2 gün banlısınŞimdi aradı enerjisa işte indirim vs dedi aylık tüketiminiz fazla isterseniz 12 ay tehdit yaparak fatıranuz yarı fiyatına düşer bilir dedi ama 199 virgül bilmen kaç güvence bedeli dedi bende üstledim 199 bin mi diye vutgulafım kız duraksadı evet demeye götü yemedi sonradan evet ama teminat mektubu da olur nakit çıkışj olmadan dedi kalsın indirim istemiyorum dedim amk
Hahaha benden uyarması sakın indirim var sözleşme yapalım onaylıyor n musunuz sorusuna evet demeyinBoş yapmayalım
ben ne alaka amk ben simit yiyomwMüracat: Marlboro yada egehandro dost
Ahahahah sponsor sensin yaben ne alaka amk ben simit yiyomw
Derim ben karışma orasınaHahaha benden uyarması sakın indirim var sözleşme yapalım onaylıyor n musunuz sorusuna evet demeyin
Bu dükkan muhabbetıne dır heralde hane değildırŞimdi aradı enerjisa işte indirim vs dedi aylık tüketiminiz fazla isterseniz 12 ay tehdit yaparak fatıranuz yarı fiyatına düşer bilir dedi ama 199 virgül bilmen kaç güvence bedeli dedi bende üstledim 199 bin mi diye vutgulafım kız duraksadı evet demeye götü yemedi sonradan evet ama teminat mektubu da olur nakit çıkışj olmadan dedi kalsın indirim istemiyorum dedim amk
Dükkan evetBu dükkan muhabbetıne dır heralde hane değildır
Güzel ama yaşanmiyor her şey el YakıyorKanka çoğu yerde bulundum etilere iş başvurusu için gitmiştim nişantaşında topağaconda çalıştım anasını satayım İstanbul güzeldi be
Egenin yediği simidi sen mi yaptın dostAhahahah sponsor sensin ya
Max 2 güne peşimizden gelirsinKeşke herkes ölse dünyada bi ben kalsam