- 80,249

- 53,086

- 113

Seni mi yazacaktik puhahah@butragueno akrabalarını yazdın dimi yine listeye hain teşko
Seni mi yazacaktik puhahah@butragueno akrabalarını yazdın dimi yine listeye hain teşko
Şaka bir yana listeyi en cok ismi yazilan 3 kisiyle yapicaz yani oyle kafaya gore bisey yok ki konuda 50 kisi var tabiki en cok olanlar listede olacak@butragueno akrabalarını yazdın dimi yine listeye hain teşko
Hiç o diyaloga girip mevzuyu gene hortlatmayalım suvat yarın belli olur kime ne düştüğü yav öğlen maçlarına yetiştirin yeter 🤣Şaka bir yana listeyi en cok ismi yazilan 3 kisiyle yapicaz yani oyle kafaya gore bisey yok ki konuda 50 kisi var tabiki en cok olanlar listede olacak
Aynen oyle ki oduller ne zaman gelir bilinmez gecen hafta 2 gun surmusHiç o diyaloga girip mevzuyu gene hortlatmayalım suvat yarın belli olur kime ne düştüğü yav öğlen maçlarına yetiştirin yeter 🤣
Ödül alamasak bile biri illa roll açar 🤣
420k kazanıp ne kadar dağıtmaya karar verdi arkAynen oyle ki oduller ne zaman gelir bilinmez gecen hafta 2 gun surmus
Gece 3:30 dedilee sankiAynen oyle ki oduller ne zaman gelir bilinmez gecen hafta 2 gun surmus
Onu söyleyemiyoruz maalesef puhahhaha tam belli olunca gelir kulaginiza420k kazanıp ne kadar dağıtmaya karar verdi ark
Kim dedi laGece 3:30 dedilee sanki
Konuya öyle yazmışlardı diye hatırlıyorumKim dedi la
Jojo paylasmis tebrik ederiz diye olabilirKonuya öyle yazmışlardı diye hatırlıyorum
10k gonderildi bol sans teşko üyesiKonuda çaliştiğim için çok aktif değildim ama neyseki teşkilattanım
Ödülüm geldi tşk
İlk 6yı kapatırsan Dağıtım gelir mi ibra abiğHadi hayırlı geceler bol kazançlar dostlar akşam içinden geçicem holiganın 6 birbirinden bağlantısız hesapla sabah görüşürüz 🤞🏻
Sıralama yapayım konuda olma yine dm yakcam sana sözİlk 6yı kapatırsan Dağıtım gelir mi ibra abiğ
Allah razı olsun abi evde 3 çocuk aç neyseki nbae kasa çıktı10k gonderildi bol sans teşko üyesi
Böbrekler sağlam mı çocuklarınAllah razı olsun abi evde 3 çocuk aç neyseki nbae kasa çıktı
Varol ebu cehilin torunu ibrahim abiSıralama yapayım konuda olma yine dm yakcam sana söz
Onu söyleyemiyoruz maalesefBöbrekler sağlam mı çocukların
Dost baştan beri takipteyim biliyorsun liste ne durumda knk @butraguenoŞaka bir yana listeyi en cok ismi yazilan 3 kisiyle yapicaz yani oyle kafaya gore bisey yok ki konuda 50 kisi var tabiki en cok olanlar listede olacak