- 22,450
- 23,112
- 113
O zaman işsizlik maaşı devreye giriyor rWhatsaptan 4 forum daha yaz yarın istifa ediyorum
Günde 400 alamazsak b planı var mı
O zaman işsizlik maaşı devreye giriyor rWhatsaptan 4 forum daha yaz yarın istifa ediyorum
200 alsan ayda 30 k yine iyiWhatsaptan 4 forum daha yaz yarın istifa ediyorum
Sigortası var mı peki bu işin onu atladık 60 yaşından sonra ne yapacağızO zaman işsizlik maaşı devreye giriyor r
Alamazsan eksiğini sully tamamlıcakWhatsaptan 4 forum daha yaz yarın istifa ediyorum
200 ü de alamazsak c planı var mı abiğ200 alsan ayda 30 k yine iyi
Bu iş sezonluk yevmiye hesabı sigorta yokSigortası var mı peki bu işin onu atladık 60 yaşından sonra ne yapacağız
Sully tefeci peşindeAlamazsan eksiğini sully tamamlıcak
Böyle giderse yaşamayız o kadar 😂Sigortası var mı peki bu işin onu atladık 60 yaşından sonra ne yapacağız
Oo mevsimlik işçiBu iş sezonluk yevmiye hesabı sigorta yok
Sulyy verecek200 ü de alamazsak c planı var mı abiğ
Portekiz tek gol beklemedeyimMaçlar ne oldu sapla
Yok ya kumarcılar gamsız uzun yaşarız ellam (slottan parayı vuran dostumuz kullanmış bizde yazalım dedik)Böyle giderse yaşamayız o kadar 😂
Dağıtım var mı abi boşa beklmeyelim 200ü alıp diğer forumlara geçmem lazımPortekiz tek gol beklemedeyim
Takip mi var dağıtım olacak valenciDağıtım var mı abi boşa beklmeyelim 200ü alıp diğer forumlara geçmem lazım
Ben bugün gece mesaisindeyim elim falan hamur takip edememPortekiz tek gol beklemedeyim
Takip et benim yerime haahhaDağıtım var mı abi boşa beklmeyelim 200ü alıp diğer forumlara geçmem lazım
La haberimiz olsa tutmaz zaten ahahahahKupon tutmuş hiç birimizin haberi yok
Şaşkınlık devam ediyor akKaybediyoruz konusunu görünce böyle saçma sapan kaybedişi paylaşmak istedim.
Lanet olsun arkadaş, ilk set aklın nerdeydi Macar o*ospusu! Ekli dosyayı görüntüle 716891Ekli dosyayı görüntüle 716892
Ekli dosyayı görüntüle 716894

Bugün ödül takip etmeyenlere daha iyi geliyor absbsKupon tutmuş hiç birimizin haberi yok