- 29,102
- 28,863
- 113
Liste yapilmdimi10 kişi var takip eden zaten, 25K 10 kişi güzel para kanka
Liste yapilmdimi10 kişi var takip eden zaten, 25K 10 kişi güzel para kanka
5 kden fazla dagitmaz gardasim..10 kişi var takip eden zaten, 25K 10 kişi güzel para kanka
5k mi dalgami geciyorsun adam 420 kusur para almış 5k ne5 kden fazla dagitmaz gardasim..
5k mi dalgami geciyorsun adam 420 kusur para almış 5k ne
Burda bu konuyu konulmayın shellec uyardı konu kapanmasın kuponlar var ödül yüklen ince esteb konu açacak5 kden fazla dagitmaz gardasim..
Yarın yada pazartesi gör neolacagini...msjimi iyi okumadın sanırım..anında yuklense iyi para dağıtırdı...olayım sevinciyle..ama araya zaman girince sevinç azalmasi heyecan adrenalin kaybolduğu için ödül miktarına yansıyacak...5k mi dalgami geciyorsun adam 420 kusur para almış 5k ne
He öyle mi olduBurda bu konuyu konulmayın shellec uyardı konu kapanmasın kuponlar var ödül yüklen ince esteb konu açacak
Aynen diğer konuyıda kapattı liste yapacaklar ödül gelinceHe öyle mi oldu
Neyse boşverelim e kanka en son anadolu içi pasif diyodun naptınHe öyle mi oldu
La kanka konu kuran çarpsın para değil belki bende kazanmışımdır belki başkası bilemiyorum zaten 300-500 tek roll parası ilk turda zaten çöp olmasada olur, yani sana da garip gelmiyor mu hayatta tanımadığımız insanları 7-8 saat orada destekliyor herkes orada birisi çıkıp kupon yapacam tutarsa dağıtacam diyor diğeri 8-10 saat oyun oynamış 2 dk 20 kişiye örnek şu kadar verilsin liste şu arkadaş çıkarsın demekten aciz çekip gidiyor 20-40 yaş bandında adamlarız totalde bi yakışık gelmiyor gibi geldi

Zaten haydan gelen huya gider gelende yine gitcek ister dağıtsın ister dağıtmasin beni ilgilendirmiyorYarın yada pazartesi gör neolacagini...msjimi iyi okumadın sanırım..anında yuklense iyi para dağıtırdı...olayım sevinciyle..ama araya zaman girince sevinç azalmasi heyecan adrenalin kaybolduğu için ödül miktarına yansıyacak...
Sen nazlıcan ve bedirhan dimi kanka ben şahidim zuhahaOrda konuyu takip eden başından beri ben dahil 3 kişi vardı
Şimdi şöyle düşün mantıklı gelicek piyasada onlarca forum vsr diyelim 5 inde aktif hesabı var öğlen 12 den gece 12 ye mesai saati diyelim her forumdan günde 200 liradan 2 ödül alsa günde 2 k para yapar ayda 60 k asgari ücret 22 k tek yapması gereken ekranda gördüğü skoru konyya yazıp konu sahibine bolca etiket atmakLa kanka konu kuran çarpsın para değil belki bende kazanmışımdır belki başkası bilemiyorum zaten 300-500 tek roll parası ilk turda zaten çöp olmasada olur, yani sana da garip gelmiyor mu hayatta tanımadığımız insanları 7-8 saat orada destekliyor herkes orada birisi çıkıp kupon yapacam tutarsa dağıtacam diyor diğeri 8-10 saat oyun oynamış 2 dk 20 kişiye örnek şu kadar verilsin liste şu arkadaş çıkarsın demekten aciz çekip gidiyor 20-40 yaş bandında adamlarız totalde bi yakışık gelmiyor gibi geldi
Ee bunlar vergide versin awk 😂Şimdi şöyle düşün mantıklı gelicek piyasada onlarca forum vsr diyelim 5 inde aktif hesabı var öğlen 12 den gece 12 ye mesai saati diyelim her forumdan günde 200 liradan 2 ödül alsa günde 2 k para yapar ayda 60 k asgari ücret 22 k tek yapması gereken ekranda gördüğü skoru konyya yazıp konu sahibine bolca etiket atmak
Whatsaptan 4 forum daha yaz yarın istifa ediyorumŞimdi şöyle düşün mantıklı gelicek piyasada onlarca forum vsr diyelim 5 inde aktif hesabı var öğlen 12 den gece 12 ye mesai saati diyelim her forumdan günde 200 liradan 2 ödül alsa günde 2 k para yapar ayda 60 k asgari ücret 22 k tek yapması gereken ekranda gördüğü skoru konyya yazıp konu sahibine bolca etiket atmak