- 22,450
- 23,112
- 113
Yarın holi hesabı hazırOynamadı bizden kimse, takip ettim ben sadece
Yarın holi hesabı hazırOynamadı bizden kimse, takip ettim ben sadece
Millete çakkallık yapıyoruzYarın holi hesabı hazır
Adam 400 kusur para almış galiba Dağıtsın güzel bir rakam bari havadan 400 almis sonuctaYarın holi hesabı hazır
Çakallık değil la oynamayı bilmiyoruz ona veriyoruz oynasın diyeMillete çakkallık yapıyoruz
Belki borcu vatdır bişey diyemem herkesin kendi parasıAdam 400 kusur para almış galiba Dağıtsın güzel bir rakam bari havadan 400 almis sonucta
TebriklerBenim kupon won
Takip yok ödül var mıBenim kupon won
Dağıtır dağıtmasınada kimse yol yordam bilmiyor gerçi banane paracı oluyorum sonra sanki oradaki herkes hayatında görmediği adamı babasını destekler gibi içinden geldiği için destekliyor hikayesiAdam 400 kusur para almış galiba Dağıtsın güzel bir rakam bari havadan 400 almis sonucta
Hata yaptın kardeşim her 10 saniyede 1 kez adama etiket atman lazımdıDağıtır dağıtmasınada kimse yol yordam bilmiyor gerçi banane paracı oluyorum sonra sanki oradaki herkes hayatında görmediği adamı babasını destekler gibi içinden geldiği için destekliyor hikayesi
10 sn kurtarmıyor artık şart 7 saniyeye düştüHata yaptın kardeşim her 10 saniyede 1 kez adama etiket atman lazımdı
Bol şans2 kupon daha
10 kişi var takip eden zaten, 25K 10 kişi güzel para kanka400 un kusuratini dağıtır artık fazla beklenti hayal olur
La kanka konu kuran çarpsın para değil belki bende kazanmışımdır belki başkası bilemiyorum zaten 300-500 tek roll parası ilk turda zaten çöp olmasada olur, yani sana da garip gelmiyor mu hayatta tanımadığımız insanları 7-8 saat orada destekliyor herkes orada birisi çıkıp kupon yapacam tutarsa dağıtacam diyor diğeri 8-10 saat oyun oynamış 2 dk 20 kişiye örnek şu kadar verilsin liste şu arkadaş çıkarsın demekten aciz çekip gidiyor 20-40 yaş bandında adamlarız totalde bi yakışık gelmiyor gibi geldiHata yaptın kardeşim her 10 saniyede 1 kez adama etiket atman lazımdı
Anında ödül yuklense o sevinçle iyi bı rakam dağıtırdı..ama araya mesafe girince olaylar farklı gelişiyor ve dağıtımı iyice azaltıyor pskolojik olarak..Adam 400 kusur para almış galiba Dağıtsın güzel bir rakam bari havadan 400 almis sonucta