- 40,281
- 11,240
- 113
Mola
Yanlış konuda takip ediyon sjajahah
Poker slottanda beter yaYok poker
Uykusuz ve hastayımYanlış konuda takip ediyon sjajahah
Tırt senNasılsın
AynenTırt sen
İnsan sevdiğine kızgın atar yani ama sanki o laf öyle değildiBen sevdiklerime atoyorım yalnız kızgını
Karşısındakini shellac olarak görmüyordur ins asdfsAdama 2 gün ban yedirdiler ağır sövdü ama shshsj şimdi cs atıyor
Kime sövdüAdama 2 gün ban yedirdiler ağır sövdü ama shshsj şimdi cs atıyor
Öyle görüyosa shelin kulaklar çınlıyodur şuanKarşısındakini shellac olarak görmüyordur ins asdfs
Adam milletin anasına sovuyor farkındasın demiAdama 2 gün ban yedirdiler ağır sövdü ama shshsj şimdi cs atıyor
Kime sövdü hatırlamıyom tam ama ağır tahrik vardı yapma dedik yaptı sababın 6sı herkes gergindiAdam milletin anasına sovuyor farkındasın demi
Emre diye biri neydi heralde nova ve efka multi bunlar çetesi falan dedi sjsjsKime sövdü
Emrebags diye biriydi ona dedim zaten ban yiyecen sakin olKime sövdü hatırlamıyom tam ama ağır tahrik vardı yapma dedik yaptı sababın 6sı herkes gergindi
Emre geçmişte de çok hata yaptı zaten ona doluydı herkesEmrebags diye biriydi ona dedim zaten ban yiyecen sakin ol
Biz Sabah 6da yataktan çıplak kalkıp işe gittik dost neyin gerginliği buKime sövdü hatırlamıyom tam ama ağır tahrik vardı yapma dedik yaptı sababın 6sı herkes gergindi
Valla o muhabbetleri bilmiyorum dost kimsenin günahını almıyim bende gecen saçma bir konudan dolayı ban yemiştim sonuçta suç ne olursa olsun anneler gunahsizdir kufredilmezEmre geçmişte de çok hata yaptı zaten ona doluydı herkes
10 maçlık kuponum tek golden gitti benimde bugün çok kötü gundu valla gecmis olsunKaybediyoruz konusunu görünce böyle saçma sapan kaybedişi paylaşmak istedim.
Lanet olsun arkadaş, ilk set aklın nerdeydi Macar o*ospusu! Ekli dosyayı görüntüle 716891Ekli dosyayı görüntüle 716892
Ekli dosyayı görüntüle 716894
Çıplaklığın gerginliğiBiz Sabah 6da yataktan çıplak kalkıp işe gittik dost neyin gerginliği bu