- 22,450
- 23,112
- 113
Bugün değilYemin ederim hiçbir şey anlamadım senin bu gece 50 k batırdın doğrumu
Bugün değilYemin ederim hiçbir şey anlamadım senin bu gece 50 k batırdın doğrumu
Bakıyım varsa atıyayım ama sanmıyorum dibine kadar sömürdüm50₺ at uzatma
Patlatamıyoruz ama ahahabHer gün bu saatlerde benim kartı patlatmaya alışıyoruz fark ettin mi
Site ödemezsa karışmam çıplak kadınlar var sitede abababBakıyım varsa atıyayım ama sanmıyorum dibine kadar sömürdüm
Kanka geri ödeme yok bende ama maalesef yemin ederimSite ödemezsa karışmam çıplak kadınlar var sitede ababab
YersinBuraya atsam ban yer miyim siteyi la çıplaklar ya ahahav
Yani bugün daha uyumadık yarın diyoruz awYarın hallederiz bunu atmden
Konuya selam veren beş kuruşsuz kalıyo Cesar dediğin adamda 50₺ nasıl çıkmaz 🤣Kanka geri ödeme yok bende ama maalesef yemin ederim
Boşuna losers değil haftasonu Bakacaz çaresineKonuya selam veren beş kuruşsuz kalıyo Cesar dediğin adamda 50₺ nasıl çıkmaz 🤣
İnşallahBoşuna losers değil haftasonu Bakacaz çaresine
7 verir 7 bin alırsınDededen harçlık istedim varsa sen bana ver dedi 7 bin tl ibandan attim
Geçmiş olsun, söz geçiremedik sana bi türlü paranı kaybetme diyeDededen harçlık istedim varsa sen bana ver dedi 7 bin tl ibandan attim
Adam 5 dk sonra 25k daha cekecek ordan telafi ederGeçmiş olsun, söz geçiremedik sana bi türlü paranı kaybetme diye
Aynen bana 500₺ atacak don alıcamAdam 5 dk sonra 25k daha cekecek ordan telafi eder
Bana 250 sözü vardı ama unutmuşturAynen bana 500₺ atacak don alıcam