- 12,397
- 10,659
- 113
Parasi kıymetli olan kumar oynamasın kimseye para atmasınBen deadlong muyum aq her konuya girip millete attığım paranın hesabını tutayım
Parasi kıymetli olan kumar oynamasın kimseye para atmasınBen deadlong muyum aq her konuya girip millete attığım paranın hesabını tutayım
Lan bi tanesi iki sene önce attığı 200 liranın hesabını yaptıSenden 15k roll açtırmanı beklerdim ben de sana daha 300 lira falan atmam bundan sonra
İyi hatırlattın enişteye 50 lira atmıştım bi ara geri istiyim onuLan bi tanesi iki sene önce attığı 200 liranın hesabını yaptı
Bazıları para atmayıp sadece para bekliyor onları ne yapacazParasi kıymetli olan kumar oynamasın kimseye para atmasın
Sktredicez görmezden gelicez para alışverişim olmayan adama 2.kere para atmam beni dusuneni düşünürüm tatlı su kurnazlığı yapmasın kimseBazıları para atmayıp sadece para bekliyor onları ne yapacaz
Kanka sen bu konuda şanssızsın biraz. Para atalım diye yazdığımızda yok çekiyosun aq. Bi kere zorla para attım sana resmenBazıları para atmayıp sadece para bekliyor onları ne yapacaz
Sorma aq herkes yolunda kasayı sıfırlayan foruma gelip para koparma derdine gidiyorSktredicez görmezden gelicez para alışverişim olmayan adama 2.kere para atmam beni dusuneni düşünürüm tatlı su kurnazlığı yapmasın kimse
O hıyar biraz boyle konularda bende sorduğumda yok diyorduKanka sen bu konuda şanssızsın biraz. Para atalım diye yazdığımızda yok çekiyosun aq. Bi kere zorla para attım sana resmen
La kasa burda kendi kasaları mi var sanki burdan ekmek yiyenler var rollerde aynı isimleri görmekten vallahi bıktım girip kavga edicem en sonSorma aq herkes yolunda kasayı sıfırlayan foruma gelip para koparma derdine gidiyor
Sorma aq onu çok yaptım ya bundan sonra param varken de yok diyecem yazana 🤣Kanka sen bu konuda şanssızsın biraz. Para atalım diye yazdığımızda yok çekiyosun aq. Bi kere zorla para attım sana resmen
Kanka onların ki meslek sgk lı onlarLa kasa burda kendi kasaları mi var sanki burdan ekmek yiyenler var rollerde aynı isimleri görmekten vallahi bıktım girip kavga edicem en son
Ulan hiç unutmuyorum abuzer seneler sonra para atacaktı aq o günde şansıma param vardı dedik git konudan 2-3 kişiye at benim hakkımı o günden sonra abuzerin kazandığını görmedim daha aqO hıyar biraz boyle konularda bende sorduğumda yok diyordu
Hatırlıyorum galiba biri bendim o kişilerin 🤣Ulan hiç unutmuyorum abuzer seneler sonra para atacaktı aq o günde şansıma param vardı dedik git konudan 2-3 kişiye at benim hakkımı o günden sonra abuzerin kazandığını görmedim daha aq
Evet senin ismini ben verdiydim onaHatırlıyorum galiba biri bendim o kişilerin 🤣
Abuzer ikidir joker deneyip kaybediyo benim hesaptan. Bi uğursuzluk var çöktü herkesin tepesine aqEvet senin ismini ben verdiydim ona
Avansı yemedi herhalde daha yoksa aktif olurduAbuzer ikidir joker deneyip kaybediyo benim hesaptan. Bi uğursuzluk var çöktü herkesin tepesine aq